8.7FantastischScore uit 12 reviews

• Sportfaciliteiten

8.7FantastischScore uit 12 reviews

Geweldige vakantie gehad
Door Angeliza op 14-08-2018

Het resort was prachtig! Super aardige mensen, die echt dag en nacht voor je klaar staan om het naar je zin te maken. Heerlijk zwembad met genoeg ligbedden. Geen last gehad van handdoeken die daar voor dag en dauw al neergelegd werden. Vanuit het hotel kun je alle kanten op en er zijn genoeg trips waaruit je kunt kiezen. Erg leuk was een trip met de plaatselijke bus naar Goodlands! Kortom we hebben een geweldig vakantie gehad en we komen zeker een keer terug in het resort.

vous ne serez pas déçu !
Door merel op 15-02-2018

hôtel a taille humaine bien structuré convivialité avec le personnel et les clients bonne nourriture calme et sérénité le seul hic indépendant de l'hôtel c'est la qualité de l'eau et du fond un peu vaseux mais c'est général à Maurice contrairement a ce que l'on pouvait imaginer

Beste vakantie ooit
Door leenbreuls op 06-04-2013

Klein hotel t.o.v. de grote resorts maar daarom niet minder goed. Het personeel is zeer vriendelijk (soms een beetje te vriendelijk en gedienstelijk) en alles is zeer goed onderhouden. Het eten is zeer lekker. Iedere dag kun je verse vis eten die recht uit de zee komt. Wanneer er iets niet meer beschikbaar is doen ze toch nog de moeite om iets speciaals te maken. Zeer geschikt voor een huwelijksreis of als koppel.

Veranda Resort Paul et Virginie - Adults only

niet 100% wat we verwacht hadden...
Door Peter op 14-01-2013

Verbleven hier met kerst en nieuwjaar. Niet de interessantste periode wat het weer betreft: veelal bewolkt + een heuse cycloon. Het hotel zelf is OK : mooie kamer met balkon en zeezicht, lekker eten (meestal buffet), prima service, 2 zwembaden (weliswaar zeer ondiep) en steeds ligstoelen + handdoeken ter beschikking. Drank is duur. Goedkoopste fles wijn = € 25 / cocktail: € 12,5 / biertje: € 4. Je kan beter aperitieven op je balkon met wat je koopt in de buurtwinkeltjes. Minpunt was ook dat we op onze vertrekdag, toen we vanwege de cycloon niet buiten konden, € 25 moesten bijbetalen om onze kamer te houden tot de taxi ons kwam halen. Snorkelen bij het hotel is maar niks: ondiep, zanderig en visarm water. Je kan met de hotelboot dagelijks naar het koraalrif, maar daar krijg je hooguit 20' snorkeltijd, als de boot al uitvaart. Bij winderig weer doet hij dat niet, en het waait daar best veel! In Grand Gaube valt weinig te beleven, maar een uitstapje met de lokale bus is een aanrader.

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Door Brigitte Voskuyl op 06-04-2009
Onbekend reisgezelschap

Waren in dit hotel van 8-23 maart 2009. Erg goed was de service en het eten, zowel qua keuze als de kwaliteit. Tijdens ons verblijf was het hotel redelijk vol, waardoor de capaciteit van de zonnebedden alsmede de stoelen in de eetzaal niet voldoende bleken te zijn. Een aanrader voor een verblijf van 1 week. Daarna wordt het een herhaling van het menu evenals van het entertainment. Het eiland is binnen 3 dagen goed te zien, dus blijven er nog 4 dagen over voor de zon! Het weer is vrij instabiel, hadden 5 dagen regen in 14 dagen. Ook op Mauritius schijnt het klimaat te veranderen. Beste periode volgens de bewoners is November-December.

Op het mooiste puntje van Mauritius
Door Robin op 01-03-2009

Dit is echt een goede start voor mauritius. De mensen zijn zo vriendelijk en niet alleen in het Hotel. Met de lonely planet op zak kom je op de mooiste plekken van het eiland. Ga zeker de catamaran tocht doen, dit is echt leuk(wel 80 euro) maar dit de moeite. Zo sterk zelfs dat we nog een keer terug zijn gegaan naar Mauritius. Toen hebben we een Villa gehuurd in het zuiden.

Nu kennen we eigenaars en kunnen we voor 700,- per week een villa voor 12 personen huren inclusief 2 man personeel. Zwembad etc.

Soort hotel
Adults only