Tamassa Resort

Over Tamassa Resort
Ontsnap naar het paradijs bij Tamassa Resort, gelegen aan een ongerept zandstrand waar dromen werkelijkheid worden. Met vier verfrissende zoetwaterzwembaden en directe toegang tot het strand, biedt dit resort de perfecte mix van ontspanning en avontuur. Laat je zorgen achter je en dompel jezelf onder in pure bliss bij Tamassa Resort.
De Ligging
Tamassa Resort verwelkomt vakantiegangers in het prachtige Bel Ombre, ideaal voor families die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie. Het resort ligt direct aan een ongerept zandstrand, waardoor het de perfecte keuze is voor strandliefhebbers. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, zijn de stadscentra van Curepipe en Port Louis op respectievelijk 36 km en 54 km afstand gemakkelijk bereikbaar voor dagtrips. Openbaar vervoer, waaronder een taxistandplaats en een bushalte, bevinden zich vlakbij, waardoor gasten gemakkelijk mobiliteit kunnen genieten tijdens hun verblijf. De luchthaven is ongeveer 38 km van het hotel, wat zorgt voor een vlotte aankomst en vertrek.
Tamassa Resort biedt een wereldklasse ervaring met zijn uitgebreide faciliteiten die elke vakantieganger zullen bekoren. Met een totaal van 214 kamers biedt het resort een huiselijke sfeer, gecomplementeerd door een vriendelijk personeel dat klaar staat om te helpen. Het resort beschikt over vier prachtige buitenzwembaden zonder kinderzwembad, omgeven door ligbedden en parasols voor ultieme ontspanning onder de zon. Bovendien is er gratis WiFi, een boetiek voor je vakantieaankopen, een indoor discotheek voor avondvermaak, en een uitgestrekt buitengedeelte met tuin. Voor actieve vakantiegangers zijn er uitgebreide sportvoorzieningen, waaronder een fitnesscentrum, watersporten en tennisbanen. Het wellnesscentrum biedt een scala aan behandelingen voor diegenen die wat extra verwennerij wensen.
Bij Tamassa Resort is de culinaire ervaring net zo indrukwekkend als de faciliteiten. Vakantiegangers kunnen genieten van diverse eetgelegenheden met twee restaurants die een breed scala aan internationale en lokale gerechten serveren. Van buffetten bij 'Show' tot à-la-carte opties bij 'Playa', er is voor ieder wat wils. De All-Inclusive formule omvat ontbijt, lunch en diner, naast een selectie van lokale alcoholische en alcoholvrije dranken. Ook zijn er bars beschikbaar, waaronder een gezellige strandbar, perfect voor een verfrissende cocktail of een koud biertje terwijl je van het uitzicht op zee geniet.
Tamassa Resort is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, met specifieke voorzieningen om een comfortabel verblijf te garanderen. Huisdieren zijn niet toegestaan binnen het resort. Een smart-casual dresscode kan worden verwacht in de restaurants tijdens het diner. Betalingen kunnen worden gedaan met populaire creditcards zoals American Express, Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Kapper
Visa
Mastercard
Adresgegevens | Pierre Simonet Street, 48900 |
Tamassa Resort
Zeer vriendelijk personeel en een ruime schone kamer. Kamers worden meerdere keren per dag schoongemaakt en handdoeken vervangen.
Ruim opgezet resort aan (wat wij vonden) het mooiste strand en de uitstekende plek om te snorkelen en de onderwaterwereld direct vanaf het resort te ontdekken.
Meerdere keuzes in etengelegenheden en entertainment savonds.
prachtige locatie. mooie infrastructuur maar service en kwaliteit van eten ver beneden niveau van wat je mag verwachten. Kamers duidelijk al afgeleefd.
Wij zijn net terug van onze huwelijksreis in Tamassa. In een woord: fantastisch!
Van bij het toekomen tot het vertrek een al vriendelijkheid en stralende glimlachen gezien. Je voelt je onmiddellijk welkom en thuis daar. Geen vraag is te veel, geen moeite te veel.
We hebben heerlijk gegeten en werden echt in de watten gelegd door het supervriendelijk personeel. De spa was super-de-luxe, de zwembaden proper en rustig, de kamers verzorgd en orde. 2x / dag werd de was opgehaald en bed opgedekt.
Buiten het resort is niet zoveel te doen. Maar het eiland zelf is niet zo groot, dus na n half uurtje met auto of bus ben je al op bestemming van de nodige uitstappen en activiteiten.
De catamarantocht was de moeite. De Walk with Lions een unieke en prachtige ervaring.
Wij gaan asap terug naar Tamassa!!!!
Wij zijn hier nu twee dagen op huwelijksreis en hebben nu reeds het gevoel dat dit een hotel uit de duizend is. Genieten van rust en mooi weer. Uitgezonderd enkele buien waarna alles na een half uurtje terug droog is. Zeer beleefd en gedienstig personeel M, zeker naar kinderen toe. ( welke wij deze keer eens niet bij hebben, wjj hebben er 7 😁 ). Ook geen hinder van een plaatselijk discotheekje. Prachthotel. Teveel voor woorden...
Helaas was het hotel niet zoals we verwacht hadden.
Ik heb dit hotel gekozen vanwege de kinderclub en de minidisco maar die was er helemaal niet. Er was wel een kinderclub maar die dames zaten rustig te wachten of er uberhaupt al wel een kind zou komen. Toen we kwamen voor de minidisco werd er een radio zender opgezocht.
Aan meerdere dingen lopen te ergeren. Voor alles wat je bestelde moest er getekend worden waardoor je wel afvroeg of het bij de all-inclusive hoorde.
Geen goede lunch buffeten. Geen bars bij andere zwembaden waardoor je niks kon drinken als je ging zwemmen. Geen kinderbuffeten 's avonds. Na 4 dagen waren die wel maar veel volwassenen pakten ervan. Als je een andere badhanddoek wilde moest je housekeeping bellen en je handdoek achterlaten op bed. (ondertussen kan je niet zwemmen) Bij bestellen drinken bij bar zat er een vliegje tijdens het inschenken in mijn glas. De barkeeper zag dat maar duwde een citroenschijfje er tegen aan. Pluspunt is de service in het restaurant!