Aqua Fun Club
- Waterpark
- Sportfaciliteiten
Boek met andere aanbieders
Boek met Zoover
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelZeer schoon28 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 666 Ga naar accommodatieIberostar Founty Beach
HotelZeer schoon12 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfAll inclusivep.p. vanaf€ 829 Ga naar accommodatieBe Live Collection Marrakech
HotelGoed eten18 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselAll inclusivep.p. vanaf€ 1017 Ga naar accommodatieDiwane
HotelZeer schoon19 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogiesp.p. vanaf€ 441
- kirsten van de Ven11-08-2019
Geweldig resort
Samen met mijn dochter van 14 jaar ben ik 11 dagen op dit resort geweest ! Het resort is echt geweldig. De kamers zijn uitstekend, de bedden liggen heerlijk. Het aquapark is natuurlijk fantastisch. Het aquapark is ook toegankelijk voor gasten buiten het resort, daarom moet je ook als hotelgast betalen om daar op de bedjes te kunnen liggen of drinken te halen, maar dat is niet nodig want je loopt heen en weer tussen het resort en het aquapark. Het resort is mooi en schoon. Het eten is voortreffelijk; voor iedereen wat wils. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het resort wordt voornamelijk bezocht door gezinnen met (jonge) kinderen; het zijn vooral Marokkaanse gezinnen, maar ook Engelse en Franse gezinnen. Nederlandse gezinnen zijn er bijna niet. Het hotel ligt ca een half uurtje van Marrakech stad af. Het hotel heeft een gratis shuttlebus die 2x per dag naar Marrakech rijdt. Al met al een aanrader !!!
- Els van der Bijl11-03-2019
Leuk resort
We waren in Aqua fun park Marrakech. De animatie is geweldig, De mannen en vrouwen doen hun uiterste best om de gasten te vermaken van 10uur tot 24.00uur. Het algemene onderhoud van de kamers is slecht, loshangende gordijnen, sloten van tuindeuren sluiten niet goed, lekkage enz. Schoonmaaksters doen uitstekend werk.
- Fam Hinten20-08-2018
Super vakantie!
Wij zijn met ons zoontje van 6 jaar 12 dagen in aqua fun park geweest. Met 38 graden was het prima te doen, er stond een lekker windje waardoor je niet het idee had dat het zo warm was. Het eten was echt geweldig, ze hebben een speciale kids hoek met tv waar kinderen lekker met elkaar kunnen eten. Drinken komt uit flessen of tap er zijn 3 zwembaden met verschillende dieptes bij elk zwembad zit een life quad, in 't middelste zwembad wordt de animatie verzorgd, ze komen regelmatig met wat lekkers langs. Het waterpark is een leuke afwisseling, in het waterpark moet wel betaald worden voor eten en drinken dit zit niet bij de prijs inbegrepen. Kamers zijn top, wij zaten in complex B met een balkon. De bedden zijn heerlijk om op te slapen. Qua ligging ligt het wel wat verder van de stad zelf af, met 20 a 25 min bereik je de medina en kost met de taxi heen en terug 300 dirham, wij hebben een super vakantie gehad en raden dit hotel zeker aan.
- Ilse07-05-2017
Door slechte recensies zag ik er best tegenop
Om hierheen te gaan. Het is echter 100% meegevallen. Mensen superaardig en behulpzaam. Mooie en schone kamer. Ik hou niet zo van het eten bij all inclusive hotels, maar dat viel ook erg mee. Wij waren hier 4 nachten, dat was iets teveel, want na een paar dagen waren de kids wel uitgekeken op de glijbanen en er waren vrijwel geen andere Nederlanders. En ze zijn niet zo van het contact leggen in een vreemde taal:( Dankzij het personeel hebben we een paar super dagen gehad!
- Noah07-01-2017
2 Sterren te veel!
Hotel was verschrikkelijk! Geen 5 maar 3 sterren * Eten niet gevarieerd, zeker voor mensen die langer verblijven. * afstand naar de stad is een 30 min met de taxi ( 15 euro ) enkeltje * Hygiène, vieze eettafels ( duurt veel te lang voor dat ze opgeruimd worden ) *Rondom de zwembaden lege en half volle bekers friesdrank en daardoor zijn er heel erg veel bijen. *Iemand heeft een glas cola op de loungebank laten valen bij de ingang van ons complex, daardoor had je een plas cola ( dat zag ik rond 11 uur toen we gingen zwemmen ) iedereen komt langs.. schoonmaaksters bagagedragers etc.. maar niemand neemt aktie. Rond 17 uur terug naar ons complex zie ik dat niks gebeurd was. Ik heb maar zelf naar de manager gevraagd, die heeft met mij gelopen om te kijken, hij heeft gelijk een schoonmaakster erop aangesproken toen zei ze nee hoor dat niet de hele dag zo maar net gebeurd. ( dus was ik een leugenaar ?!?!? ) onbegrijpelijk!!!
- ingrid29-12-2016
fantastische vakantie gehad
wij zijn in nov een weekje naar dit hotel geweest. ondanks de klimaattop in marrakech was alles goed geregeld en op en top in orde. het iszeker de moeite waard het hotel, goed eten, vriendelijk personeel en zeker met Mourad van de SPAontzettend veel gelachen. Wij zijn alweer aan het zien voor een nieuwe vakantie in dit hotel maar dan met de kindjes. Het aquapark is zeer mooi en netjes, spijtig dat niet alle glijbanen meer open waren in Nov, ook spijtig was dat het water zo ontzettend koud was. Wij hebben ontzettend veel nieuwe vrienden hier leren kennen, zowel personeel als vakantie gangers. Denk dat iedereen wel weet wie de John was :-)
ik zou zeggen tot aankomend jaar
- Albertina Meeuw24-11-2016
Awesome
Ik vond mijn verblijf in het hotel uitstekend! aankomst was dope, mooie lobby echt sick met die thee enzo. Personeel was ook prima en het hotel was mooi en je kon er ook goed chappen. Alcohol zat bij all inclusive wat ik ook leip vond.
De ballen. Albertina Meeuw
Hotel Aqua Fun Club info
- KapperBeschikbaar (1)
- BarsBeschikbaar (1)
- NachtclubBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (4)
- Restaurants met airconditioningBeschikbaar (1)
- Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
- VergaderruimteBeschikbaar (1)
- InternetBeschikbaar
- Wlan internetBeschikbaar
- Room serviceBeschikbaar
- WasserviceBeschikbaar
- SpeelplaatsBeschikbaar
- ParkeerplaatsBeschikbaar
- KinderopvangBeschikbaar
- Restaurants met rookruimteBeschikbaar (1)
- BadkamerBeschikbaar
- Thee- en/of koffiezetapparaatBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
- KinderzwembadBeschikbaar (1)
- BinnenzwembadBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- MassageBeschikbaar (1)
- AerobicsBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- TafeltennisBeschikbaar (1)
- Beach volleybalBeschikbaar (1)
- Jeu de boulesBeschikbaar (1)
- MinigolfBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
- AerobicsBeschikbaar (1)
- Aqua-aerobicsBeschikbaar (1)