- Waardering
- Rolstoel toegankelijk
- Zwembad
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Moulay Yacoub voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie23 maart (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenAll inclusivep.p. vanaf€ 667 Ga naar accommodatie10 februari (8 dagen)Incl. vlucht vanaf RotterdamIncl. transferAll inclusivep.p. vanaf€ 667 Ga naar accommodatie11 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselIncl. transferAll inclusivep.p. vanaf€ 767 Ga naar accommodatie29 maart (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamAll inclusivep.p. vanaf€ 863
- Arjan30-08-2011
rondreis hotel
Wij kwamen tijdens een rondreis in dit hotel. Voor een paar dagen is dit een prima hotel. De ligging is behoorlijk buiten Fes. De maaltijden waren prima, wat niet goed was ging zonder problemen terug naar de keuken en wer aangepast. Het ontbijt is eenvoudig maar redelijk, maar je bezoekt zulke landen niet om uitgebreid te eten maar om de cultuur en natuur te ontdekken.
- J. Coervers en partner07-03-2011
Matig hotel
- Boyke07-02-2011
Het ziet er bij de ingang mooier uit dan het is!!!
Vieze doorgerookte kamers met beschimmelde badkamer. Erg oud en niet meer van deze tijd. Zwembad ziet er wel redelijk uit maar geen gebruik van gemaakt in januari. Het eten in het restaurant was simpel maar smaakloos. Wel WiFi in de lobby van het hotel dus niet op de kamers.
- Kindvriendelijk
- Saskia vd Hoest Pleging30-01-2011
te ver van stad
Wij troffen het met de kamer alles heel en geen schimmel zoals we van de mede reizigers hoorden.Het hotel lag overal ver vanaf. Nog even in de omgeving gewandeld wat wel weer mooi was. Het eten was wel goed en ook hier werd rekening gehouden met mijn vegetarische gerecht, en nog lekker ook.. Sommige obers niet erg vriendelijk. Ander daarintegen deed weer erg zijn best. Niet een erg gezellig hotel.
- c.sikking26-01-2011
prima voor een paar nachten
Voor een paar dagen is dit een prima hotel. De ligging is waardeloos want je kan niet even een plaats in of even naar een winkel. De maaltijden waren prima, het ontbijt is eenvoudig maar best redelijk, maar je bezoekt zulke landen niet om uitgebreid te eten maar om de cultuur en natuur te ontdekken.
- Regina23-11-2010
ronduit slecht
Dit was het slechtste hotel in Marokko. Vies vooral de badkamer. Behalve het licht hadden we verder nergens stroom. Erg koud. Ze weigerde om de airco op warm te zetten. Wel een extra deken gehad voor de nacht. Verder is de ligging waardeloos overal ver vanaf. Vooral in een hotel zonder enige sfeer is dit vervelend. Eten slecht, ontbijt was wel goed.
Hotel Moulay Yacoub info
- TVBeschikbaar
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensBP 2426, 30150