/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-dev%2Fvaknl_legacy%2F29016%2F384260a_hb_p_002.webp)
Aqua Mirage Club (Splashworld)
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Prachtig hotel, maar de service is minder. De tafels worden o.a.niet goed schoongemaakt in het restaurant. Schone badhanddoeken worden vaak vergeten.Rommelig bij het zwembad.
De ligging is prima, de kamer is goed, maar hier houden de positieve ervaringen op. Verder is het geen 5 sterren hotel. All inclusieve is zeer beperkt. (b.v.weinig keus alc.drank) Ontbijt is redelijk maar de lunch en diner is zeer beperkt. Weinig keus en vaak koud en er wordt geen rekening gehouden met diabetici. De tafels zijn vaak niet schoon.Sommige personeelsleden gaan weinig respectvol om met je klachten. Wat we ook erg vervelend vonden dat de schoonmaaksters in onze kast geweest zijn. Prijs en kwaliteit is niet in verhouding. We zijn vaak in Marokko geweest, voorons is dit het slechte en het duurste hotel waar we drie weken zijn geweest .Dus samengevat het was zeer teleurstellend.
Of ATLAS 5 sterren heeft is wellicht de vraag maar het was prima, top ligging en de reviews over het eten van tevoren gelezen. Want je bent in Marokko en ook nog eens behoorlijk zuidelijk en islamitisch dus verwacht geen Europese keuken maar een voortreffelijke oosterse keuken en daar moet je van houden.
Het hotel heeft een klasse uitstraling, zeer vriendelijk personeel, goede fijne en mooie hotelkamers, een prettig groot zwembad en heerlijke restaurants. Wij waren er voor de tweede keer en gaan zeker nog eens!
Wat een fantastisch hotel. Super goeie service en het eten was elke dag prima. De kamers zijn groot en super schoon. Je loopt het hotel uit en je zit gelijk op de boulevard. We zouden dit hotel zeker aanbevelen voor Agadir.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Totaal aantal kamers | 338 |
Visa | Beschikbaar |