Decameron Tafoukt (Beach)
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Het was een zeer mooi en net hotel eten was zeer gevarieerd en lekker en een gezellig zwembad met poolbar de barvrouw nisirin was een van de beste en zeer vriendelijk dame min puntje was de airco vooral in het restaurant en de lobby voor de rest was alles zeer perfect wij gaan zeker terug
Het is een prima resort, kamers zijn groot en schoon. Resort is hygiënisch en netjes. Het eten is niet uitgebreid, maar lekker. Ze zijn wel erg "traag" met aanvullen v de salades, fruit, dessert etc. 80 % vd gasten zijn 65+. Bij de receptie zijn ze slecht op de hoogte vd zaken en geven wel eens verkeerde info. Neem een taxi of shuttle bus via je touroperator en niet via de receptie. Ze bellen een vriend op. Hij rijdt naar zijn eigen winkel of van een bekende en proberen v alles aan je te verkopen. Op de dah v vertrek wilden we 'late check out' (13 ipv 11 uur), een dag v te voren aangevraagd. Wij moesten 3 x terug naar de receptie, maar steeds werd ons verzoek uitgesteld. Uiteindelijk mocht het niet terwijl het resort voor 50 % leeg was.
Hotel is vernieuwd, wij vonden het interieur erg mooi, de kamers ook, een scherp contrast met een Palace hotel, in de kamer geen koffiesetje, alleen 2 flessen water, minibar is leeg. Bij aankomst moesten we 3 uur wachten op de kamer, dus wilden wij verkleden zodat we naar het zwembad konden, dit kon op dat moment alleen in de bagageruimte, er zou iemand opletten dat wij konden verkleden, alleen dat gebeurde niet, dan sta je daar terwijl er mensen binnen komen, echt een afgang, niet Riu waardig. Buffetten zijn kleiner dan in palace, maar prima, personeel bar in de avond zijn niet blij als je een drankje mee wilt nemen, best onbeschoft gedrag, tja dan krijgen ze minder fooi. receptie personeel niet allemaal aardig. restaurantpersoneel wel erg leuk. strand, moet je boulevard voor oversteken. wij zijn met touroperator 4 x 4 safari meegeweest, met achmed, hele leuke ervaring, zeker doen. zwembad erg mooi met ligbanken.
Hotel infrastruktur is zeer goed ; eten zeer goed. Maar dienst en management niet op niveau. Bij binnen treden kamer 2 lampen kapot . Papier houder wc op verkeerde plaats , Plafond zwart van vocht en stof netten van 10 cm. Wel verholpen ne reklamatie (behalve plafond) . talrijke opmerkingen aan directeur en "maitre d'hotel : vriendelijk JA maar zonder verbetering. kamer met mooi zeezicht. Uitvoerig verslag aan hoofd directie touroperator gestuurd.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Conferentiehotel | Beschikbaar |