Grand Hotel Excelsior
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Min punt van dit verblijf is dat er VEEL zwarte schimmel bij de wastafel is en ondanks het melden hiervan er niks aan gedaan is. Slechts bleek eroverheen gegoten. Dit heeft niks uitgehaald. De airco werkte ook niet goed. Je werd uit je slaap gewekt door benauwdheid. De douchekop stak letterlijk uit de muur. Niet te verstellen. Heel ongemakkelijk voor een vrouw om zich te wassen. De zwembad is niet zo pittoresk als de foto's doen geloven. Het is toe aan een verfbeurt. Ik kon niet opmaken wat de zwarte stippels waren geconcentreerd aan de ene kant. Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam. De ligging is fantastisch voor zij die in het nachtleven willen duiken. Volop keuze aan restaurants, bars, cafés.
Mooi en goed hotel! Ontbijt is goed met veel keuze. Wij hadden een kamer met uitzicht op ontbijtzaal dus geen last gehad van geluidsoverlast. Moo zwembad op dakterras maar water was erg koud. Schoon en vriendelijk personeel. Hotel is dichtbij George bay (kiezelstrand) en st juliansbay. Bij st juliansbay hele leuke restaurantjes en kun je langs het water richting sliema lopen. Persoonlijk vond ik richting sliema een mooiere omgeving dan in het uitgaansleven van st julians. Volgende keer zou ik dan in die omgeving boeken. Richting sliema ook veel speeltuintjes. Tip: eet ijs om de hoek bij het hotel RivaReno Gelato! Het lekkerste ijs. Ga met de veerboot vanuit sliema naar Valetta en neem de bus naar Mdina.
Het hotel is op zich een mooi hotel. Het ontbijt was zeer goed, mooie keuze aan verse producten met nu en dan es wat verandering. De kamer was best ok, maar de badkamer was echt dringend aan verandering toe. Het hotel ligt in de uitgangsbuurt, met alle gevolgen van dien. Lawaai 's nachts is een storende factor. Het zwembad was mooi, alleen misschien wat weinig ligstoelen. Ook accommodatie binnen was er, een beetje minder van kwaliteit maar ok. Het personeel was over het algemeen vriendelijk, maar er was een vrouwelijke receptioniste die helemaal niets wist van het eiland. Ze stuurde ons totaal verkeerd waardoor we een dag zijn verloren. Voor de rest zijn ze zeer hulpvaardige, nemen ze de tijd om alles uit te leggen aan u en u te helpen. Totaal gevoel was basis goed, misschien vooral omdat ze zeer weinig in het hotel waren, juist om te slapen (als het mogelijk was door het nachtlawaai) en te ontbijten. Zeer mooi eiland, zeker de moeite!
The George is een prima hotel. Wij zijn in september 10 dagen geweest, alleen logies in app. Dus over het eten en kindvriendelijkheid kan ik niet oordelen, als lijkt mij dat het voor kinderen niet veel is.
Kamers zijn goed en worden netjes schoongemaakt elke dag, zwembad is ook allemaal netjes en schoon. Enige minpunt was dat je snachts inderdaad wat muziek hoort, al slaap ik daar makkelijk doorheen, de dronken mensen op de gang waren wel wat minder! Hou je niet van uitgaan? Dan zou ik toch voor een hotel/app in sliema kiezen als dit je echt zou irriteren.
Tip om te gaan eten: bleu elephant , scotsman pub, avenue & la piratta.
positief:
Het hotel beschikt over geweldig mooie kamers, royaal van opzet met een prachtige grote opbergkast grote badkamer van alle gemakken voorzien en de uitstraling van de kamer is licht en modern. Ook hadden we een fijn balkon. eetzaal mooi en ruim van opzet met een goed uitgebreid ontbijt. De lobby is heel royaal en de mensen die de receptie bemannen zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam.
negatief:
Hotel ligt in een drukke uitgaansbuurt, gelukkig beschikken ze over dubbel glas en een hele goede airco zodat je het lawaai buiten kunt tegengaan Bedden zijn erg hard
Adults only | Beschikbaar |
Totaal aantal kamers | 112 |