db San Antonio & Spa
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Fijne sfeer, goede locatie (eigenlijk direct aan de kust, vlakbij allerlei restaurantjes en koffietentjes), heel vriendelijk personeel en huisdiervriendelijk. En een fijne spa! Bedden zijn niet super comfortabel, maar goed genoeg om er een week te bivakkeren. Dakterras met zwembadje is ook leuk.
Een zeer goed hotel, goed gelegen met een bushalte voor de deur. de superior kamers zijn zeker een aanrader! (zicht op de baai en s'morgens in de zon). Zeer behulpzaam personeel. Ontbijt is zeer lekker, één keer s'avonds in het hotel gegeten (is ons niet echt goed bevallen) Maar er zijn genoeg restaurants op wandelafstand. Zwembad op de bovenverdieping was in april nog niet open maar wel mooi uitzicht.
Het hotel was super verzorgt met een heel uitgebreid ontbijt. Enkel het avond eten (Vol Pension) is niet aan te raden. Er was weinig keuze en weinig variatie in de week. Ik spreek wal van in de maand mei, misschien is dit uitgebreider in het hoogseizoen.
Hotel aangenaam, proper, mooie kamers en vriendelijk personeel. Ontbijt super (chocolademelk te betalen?) en een frigo kost 5 euro per dag. Ontbijt super maar het avondmaal in één woord TRIESTIG. In alle andere hotels waar wij laat aankwamen was toch iets kleins voorzien om te eten. Hier niets. Amper nog een drankje gekregen (bar reeds gesloten).
We hadden een zeer aangename vakantie in dit hotel. Is gelegen aan een heel mooie baai met talrijke eetgelegenheden. Eens in het hotel hoor je niets meer van de drukte buiten. Heel verzorgde ruime kamers en uiterst vriendelijk personeel. Een echte aanrader. Wij kozen voor enkel ontbijtformule en dit was schitterend: uitgebreide keuze uit koude en warme producten, eitjes werden ter plaatse voor je bereid, zoete en hartige dingen verkrijgbaar. Bushalte vlak voor de deur en ook mogelijkheid tot zwemmen in de zee vlak voor het hotel.
Ik en mijn vriendin zijn samen hier in julin 2013 geweest. We werden na een relatief korte vlucht ( 3 uur ) verwelkomd alsof we een vlucht van 13 uur hadden. Direct doekjes om je op te frissen. De koffers werden naar de kamers gebracht direct de korte broek aan en ontdekken!. Kamers zijn ruim!. Wij hadden geen zeezicht en hechten daar ook niet zo veel waarde aan. Als je geen zeezicht hebt hou er rekening mee dat je op een parkeerplaats uitkijkt. Wel lekker rustig. Verder zag het er allemaal prima uit. Elke dag schone handdoeken om de dag schoon beddengoed ruim balkon. Wij hadden er zelfs 2! elke dag gratis water het kon niet op. Vriendelijk personeel en meer dan 5 sterren waard. We konden lekker sporten elke dag en het ontbijt is gewoonweg geweldig. Zeer uitgebreid en voor ieder wat wils. Zwembad op het dak heeft een fantastisch uitzicht. en voldoende ligbedjes in onze periode. Zeer centraal gelegen en wij hebben mede door het hotel een fantastische vakantie gehad.
Luxe | Beschikbaar |
Bouwjaar | 2006 |