7.8GoedScore uit 73 reviews

• Sportfaciliteiten
  • Aan zee
  • Minder dan 1km van het centrum

7.8GoedScore uit 75 reviews

Ik zou dit hotel zo weer nemen.
Door Fokko Doornbos op 03-07-2018
Alleen gereisd

Vriendelijke en hulpvaardige mensen bij de balie. Kleine probleempjes worden onmiddellijk opgelost zonder dat dit op de lange baan wordt geschoven. Heel fijn! Goede airco. Mooi centraal gelegen maar toch rustig. Elke dag schone handdoeken en schoonmaak. Super! Nadeel vond ik persoonlijk het sportgedeelte (paar oude apparaten zonder toezicht). En jammer dat je geen balkon hebt (de meeste althans niet) Wel kun je de deuren open doen naar een 'balkon' van 30 cm en zo toch even in de zon zitten.

Aanrader!
Door Nienke op 09-07-2017

Golden Tulip Vivaldi is een prachtig hotel op Malta, St. Julians. Wat uitgaan, restaurants, activiteiten en uitzicht een prima locatie. Let op! Volgens sommige reisorganisaties ligt dit hotel aan een zandstrand! Het ligt aan een rotsstrand, je kan met een trap de zee in. Het dichtsbijzijnde strand, van hele fijne kiezels, is ongeveer 10 minuten lopen. Voor de mooiere stranden moet je naar de andere kant van Malta. Het hotel is pas gerenoveerd en de kamers zijn prachtig, heerlijke bedden, ruim, prachtige badkamer en een balkon. De Sea View Superior Rooms hebben een geweldig uitzicht. De airco werkt perfect, koelkast aanwezig. Personeel spreekt goed engels en staat direct voor je klaar. Het ontbijt biedt genoeg om de hele vakantie van te genieten en het eten is prima. Er zijn veel restaurants in de buurt waar je lekker kan eten. Malta en Golden Tulip Vivaldi zijn zeker een aanrader voor een luxe, ontspannende en zonnige vakantie!

Fijn hotel
Door Mike Blancke op 09-07-2017

De kamers zijn prachtig en net gerenoveerd. Ik had een kamer met zee zicht en kan dit zeker aanraden. Het uitzicht is dan ook prachtig. Ik werd goed ontvangen en het inchecken ging snel, echter kon ik pas om 3 uur mijn kamer in. Houd hier rekening mee met je vlucht. De plek van het hotel is goed in de buurt van restaurantjes, clubs, en winkels. Er is alleen maar een klein strandje in de buurt. Dit is wel een min puntje. Naar de mooie stranden moet je echt de boot of bus nemen. Verder is het hotel schoon en straalt het luxe uit. Wel mogen de kamers vaker gedweild of stofgezogen worden. Je krijgt wel iedere dag schone handoeken en de bedden worden dagelijks opgemaakt.

Geen schaduw bij Vivaldi
Door Sharon op 03-07-2017

Wanneer je verbrand bent of gewoon even niet in de zon wil is bij het zwembad liggen geen optie. Bij een heel klein beetje wind vliegen de parasols alle kanten op en meederdere keren per dag valt er wel een van het dak af naar beneden. Heel jammer dit. Verder prima hotel.

Prima hotel
Door De mannen op 29-08-2016

Zo als de cijfers hierboven al aangeven vinden wij dit hotel top en zeker een aanrader voor andere. Alles ligt op loop afstand van het hotel. Het eten was naar onze mening op het dakterras prima wij hebben hier 2 keer gegeten. Het zwembad is niet super groot maar er zijn genoeg bedjes waar je heerlijk op kan liggen. Omdat het zwembad op het dak zit heb je hier in de zomer een lekker briesje en een prachtig uitzicht. Over de kamers is niks aan te merken en worden elke dag schoongemaakt.

Geweldig hotel *jong stel
Door Kanters op 07-07-2016

Wat was het een leuk hotel als eerste vakantie samen. Dichtbij het uitgaanscentrum (niet te vergelijken met lloret etc) maar voor stelletjes erg leuk. Uitgaan is erg goedkoop en leuke excursies om aan deel te nemen! De service van het hotel was erg goed en iedere dag werd je kamer geschoon gemaakt en je kleding zelfs opgevouwen.

Het ontbijt is erg lekker, al is de koffie niet te drinken. het zwembad bevat alleen erg veel chloor. verder echt genoten van deze vakantie! en hotel is een echte aanrader! top top top

Soort hotel
Adults only