Géén boekingskosten
3,8 miljoen reviews
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa
/Malta/Malta/Qawra (bij St. Paul's Bay)

Vakantie Qawra

Qawra ligt in het noordoosten van Malta. Dit voormalige vissersdorp is een populaire plek om vakantie te vieren. Wat je kunt verwachten van een vakantie in Qawra? Een strandvakantie met een bruisende boulevard waar het tot in de vroege uurtjes gezellig is.

Populair
Malta
Malta
Qawra (bij St. Paul's Bay)
Verwijder filters
Over Qawra

Qawra ligt in het noordoosten van Malta. Dit voormalige vissersdorp is uitgegroeid tot een populaire plek om vakantie te vieren. Wat je kunt verwachten van een vakantie in Qawra? Een strandvakantie met een bruisende boulevard waar het tot in de vroege uurtjes gezellig is. Niet voor niets is een vakantie in Qawra ook populair onder jongeren. Benieuwd wat je hier verder kunt zien en doen? Lees dan even mee.

Genieten van zon, zee en strand, maar dan net een beetje anders. Tijdens je vakantie in Qawra ontdek je de ruige kusten met rotsachtige stranden. Het zeewater is hier kraakhelder en dat zorgt ervoor dat Qawra een populaire spot is om te duiken of snorkelen. Je vindt hier dan ook veel duikscholen. Met heel veel kleurrijke vissen en mooi koraal is de onderwaterwereld hier zeker de moeite waard om te bewonderen.

Overdag staat je vakantie in Qawra in het teken van rust en ontspanning, maar ‘s avonds komt het stadje tot leven. Op de bruisende boulevard is het dan gezellig druk en de verschillende bars en clubs openen hun deuren zodat je een lekkere cocktail kunt drinken. Ook een dansje wagen behoort hier tot de mogelijkheden.

Zin om iets actiefs te doen? Vanuit Qawra kun je te voet naar Bugibba via een wandelpad van ruim een kilometer. Een groot deel van deze wandeling loop je langs de kust. Buggiba is net als Qawra een klein vissersplaatsje. Vooral het centrale plein is een bezoekje waard hier met zijn gezellige restaurants en terrasjes. Ook kun je hier een leuk aandenken scoren van je vakantie.

Qawra heeft een fijne ligging ten opzichte van omliggende plaatsen. Ook vind je in Qawra een bushalte, waardoor je vanuit dit plaatsje gemakkelijk op ontdekkingstocht kunt. Stap in de bus voor een tochtje van een half uur naar hoofdstad Valletta. Hier flaneer je door de smalle straatjes met zandstenen gebouwen en kleurrijke balkons. Een lust voor het oog! In Valletta worden er daarnaast leuke evenementen georganiseerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan een festival of openluchtbioscoop?

Tijdens je vakantie in Qawra heb je de keuze uit verschillende accommodaties zoals een hotel of appartement. In veel hotels kun je ook all-inclusive vakantie vieren. Zo hoef je aan niets te denken en weet je zeker dat jouw vakantie in het teken staat van ontspanning. Weten of er een geschikte bestemming voor je tussenzit? Neem dan een kijkje in ons aanbod en wie weet zit je binnenkort in het vliegtuig naar Malta.