8.1FantastischScore uit 39 reviews

• Sportfaciliteiten

8.1FantastischScore uit 43 reviews

Heerlijk
Door Sandra op 26-10-2019

Goede keuken, leuke bar met betaalbare maaltijden en met regelmaat live muziek, prima appartement, in buurt van mooie stranden, vriendelijk personeel. Kinderen mochten ook in binnenzwembad. Bedden in appartement van kinderen zijn van een gedateerde opklapbank.

Huur een auto als je t aandurft ( links rijden en heel druk op de weg), wij hebben genoten van Gozo ( Auto mee op de veerboot), popeye village ( echt heel leuk dagje uit met kinderen), Sliema ( stopping mail the point, vanaf daar kan je ook makkelijk naar valetta), Mdina/Rabat, golden bay,Marsaxlokk, st Peters pool, blue Grotto, lapsi.

Eten is echt goed bij t hotel, ook vlakbij in Italiaans restaurant il ponti.

Kortom, een aanrader! Wij hebben een hele fijne herfstvakantie gevierd. Weinig Nederlanders, met name veel Engelsen.

We hadden seaview; hadden prachtig uitzicht op de baai en de bar met zwembad. Gehorig is het wel.

Ps ben je een rustzoeker? ga naar Gozo

Zeker voor herhaling vatbaar
Door Maria op 10-08-2019

Mooie ligging. Fantastisch uitzicht over dorp en zee. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was goed. Avondeten hebben we geen gebruik van gemaakt. Supermarkt vlakbij maar als je iets verder loopt is er een met een groter assortiment. Tip: koop een weekkaart voor de bus. Alles is goed bereikbaar en bussen lopen meerdere keren in het uur. Wel volle bussen dus je moet vaak staan.

Prima hotel en faciliteiten voor toegankelijke pri
Door Fam Post op 10-05-2019

Leuk gelegen ten opzichte van dorp en strand. Goede faciliteiten en door ligging tegen berg creatief ingedeeld. Zwembaden waren beetje koud voor de gratis die de kinderen erg leuk vonden.

Pergola & Spa

Geweldig, ook met kinderen leuk.
Door Det van Bavel op 02-02-2018

Prachtig hotel, geweldig ontbijt, zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. In het hotel waren een restaurant, pizzeria en bar waar je ook kon eten. Het hotel is een doolhof, het heeft verschillende ingangen op andere verdiepingen, is tegen een heuvel gebouwd, uitzicht geweldig, binnen- en buitenzwembaden, helemaal niets op aan te merken. Dichtbij supermarkt en bezienswaardigheden. Goede locatie, parkeergarage.

Fantastisch
Door Westerhof op 09-08-2017

Wij hadden een studio met zeezicht, GEWELDIG!! Ontzettend behulpzaam en vriendelijk personeel. De studio was heel schoon, elke dag werd ons bed keurig opgemaakt.Het zwembad had een geweldig uitzicht op Mellieha Bay. De spa is geweldig, we hebben een heerlijke scrubbehandeling gehad. Het eten is zeer goed en de bediening geweldig!! Alleen maar lof voor dit hotel!!!!!!!

Mooie accomodatie
Door Fam de Visser op 22-08-2016

Wij verbleven hier in aug 2016. We hadden eerst geboekt in het zusterhotel Saloma. Vanuit bedsonline een beetje op het verkeerde been gezet vanwege de kamer. We hadden een appertement geboekt maar kregen een studio. Dat bleek niet optimaal. We hebben dit direct aangegeven en de manager heeft ons overgeboekt naar Pergola waar we een prachtig 3 kamer app hadden. We moesten wel wat bij betalen maar dat gaf niet. Het was tenslotte niet de fout van het hotel. We hebben een topweek gehad. Ondanks dat ik ook nog geveld werd door griep. De manager zorgde nog voor de belangrijke vitaminen. Het zijn de kleine dingen die het doen. We hadden een fantastisch uitzicht op zee en de kathedraal. Een mooi complex, zeker 4 sterren waard. Wie een hotel wil met kamer incl kleine kitchenette is in Saloma ook goed af. Voor ons was het niet geschikt maar als koppel met half pension heb je een prachtige kamer !!!!

Soort hotel
Strandhotel