Lemon Grass
- Prijs/kwaliteit
- Inrichting
- Ruimte
Chalet info
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieChaletPrachtig gelegen Ga naar accommodatieThe Manor Beach Resort Besut
Chalet Ga naar accommodatieSamudra Beach Chalet
ChaletPrachtig gelegen Ga naar accommodatieRiverview Chalets
ChaletPrachtig gelegen
- Tom01-08-2010
'Basic bunks' met een vriendelijke uitstraling!
In een reis door Zuid Oost Azië van 3 maanden was dit een van onze absolute hoogtepunten op het onderdeel zon/strand! Pulau Kecil hebben wij als leuker ervaren dan bv. Krabi, Ko Chang of Tioman. Vooral de vriendelijkheid van de Maleisiërs heeft daarin een groot aandeel.
Lemongrass is één van de 'meer basic' accommodaties en biedt ong. 16 chalets. Allemaal identiek en het merendeel is 'shared outside bathroom'. Dit oogt op het eerste gezicht wat Spartaans, maar goed, je zit ook op een eiland 20m verwijderd van zee. De chalets zijn ruim, schoon en beschikken over fatsoenlijke bedden. Voor RM 50,- p. nacht is de prijs/kwaliteit verhouding imo goed. Staff is vriendelijk, maar werkt wel op 'eilandtempo'. De bbq's 's avonds zijn fantastisch. Go with the flow, and you'll love it!
Klein minpuntje is het aggregaat dat 's nachts aangaat (eiland wordt 's avonds afgesloten van stroom) en het feit dat bier nauwelijks te vinden is. Wodka overigens wel en is goedkoper.
Wij hadden een topweek!
TR- Ligging