Laagste prijsgarantie

Island Hideaway Spa Resort & Marina

We hebben de beste aanbieders voor Hotel Island Hideaway Spa Resort & Marina voor je op een rij gezet:

10FenomenaalScore uit 3 reviews

• Draadloos internet
  • Animatie programma
  • Sportfaciliteiten
Meer hotel info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

3 Reviews over Island Hideaway Spa Resort & Marina

• 10sigrid05-04-2014

Droomvakantie

Wij zijn in Feb. 2013 hier twee weken geweest met onze zoons van (toen) 6 en 7. Wat een geweldige vakantie. Het eiland ligt in het noorden van de Malediven. Na aankomst op Male moet je een binnenlandse vlucht maken en dan nog eens met de boot. Wij zagen er tegenop maar het viel heel erg mee. Laat het je er niet van weerhouden. Je moet Altijd doorreizen op de Malediven en dit ging uitermate prettig. Hotel bestaat uit zo'n 50 villa's op het eiland. Momenteel (dus nadat wij er waren) wordt het uitgebreid met wat watervillas en gerenoveerd. Het is een paradijs. De butlerservice is werkelijk geweldig, onze kinderen hebben het er nog heel vaak over. Eten is geweldig. Wij hadden een twee-slaapkamer villa, nummer 51. Nieuwe villa en echt prima. Prive-zwembad en het strand voor ons alleen. Helaas geeft zoover niet genoeg ruimte om uitgebreid op zaken in te gaan.

• 10Ligging
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 9Kamers
    • 10Zwembad
  • 10Király Andrea28-03-2012

Csodálatos hely!!!!

Hotel Island Hideaway tökéletes választás mindenki számára. Gyerekekkel is!Csodálatos house reef,gyönyörű fehér homokos tengerpart. Reggelente delfinek úszkálnak.... A személyzet udvarias és barátságos. A butlerek nem tolakodóak csak akkor vannak velünk amikor szükség van rájuk( köszönet Jaani:-)!) Az árak elég magasak az ételek és az italok is. Az ételek minősége kifogástalan. A szobák nagyon tiszták és tökéletesen felszereltek. Naponta reggel és este takarítanak. Mi gyerekek nélkűl voltunk de láttam többször is hogy a butlerek játszanak a gyerekekkel és van játszóház is gyerekfoglalkozásokkal. Csodás hetet töltöttünk itt, tervezem hogy még visszatérünk.

• 10Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 10Kamers
  • 10evert albena19-03-2011

Fantastisch eiland

Island Hideaway is een droom die uitkomt, de butlers zijn erg vriendelijk en goed met de kinderen zodat we samen konden gaan duiken.

• 8Ligging

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolBeschikbaar (1)
  • EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
  • TennisBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    Haa Alifu Atoll, 20094