Reethi Beach Resort
Over Reethi Beach Resort
Ontsnap aan de alledaagse drukte bij Reethi Beach Resort, een paradijselijk toevluchtsoord op de Malediven. Met zijn adembenemende witte zandstranden, een kristalheldere zee die uitnodigt tot snorkelen en duiken, en een verfrissend zoetwaterzwembad, biedt dit resort de ultieme eilandervaring. Hier, omgeven door de natuur, vind je de perfecte balans tussen ontspanning en avontuur.
De Ligging
Reethi Beach Resort ligt op het betoverende eiland Fonimagoodhoo in het Baa-atol, midden in de natuur. Het resort is perfect geschikt voor ouders met kinderen en biedt een directe toegang tot een prachtig wit zandstrand. De afstand tot de dichtstbijzijnde stad, Male, is ongeveer 24 km. Voor excursies en verkenningstochten biedt het resort een tourdesk. De unieke ligging zorgt voor een exclusieve ervaring, waarbij het resort zowel per binnenlandse vlucht als per speedboot of watervliegtuig bereikbaar is, wat de reis naar het resort al tot een avontuur op zich maakt. De luchthaven Ibrahim Nasir International Airport is ongeveer 131 km verwijderd van het resort.
Reethi Beach Resort biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring met zijn uitgebreide faciliteiten en diensten. Het resort beschikt over 129 villa's en huizen, elk met een persoonlijke sfeer en voorzien van moderne gemakken. Centraal staat het zwembadcomplex, waar vakantiegangers kunnen genieten van het verfrissende water en ontspannen op het zonneterras. Voor de sportliefhebbers zijn er tal van activiteiten zoals tennis, vissen, fitness en nog veel meer. Ook aan wellness is gedacht; met een spa- en wellnesscentrum voor massages en schoonheidsbehandelingen. Voor de jongere vakantiegangers biedt het resort kinderopvang en een oppasservice. Met gratis Wi-Fi, een supermarkt, diverse winkels en een hotelarts, zorgt Reethi Beach Resort dat het aan niets ontbreekt.
Bij Reethi Beach Resort hoeven vakantiegangers zich geen zorgen te maken over eten en drinken; het resort biedt een diversiteit aan culinaire opties. Met vijf restaurants, waaronder buffetrestaurant 'The Rehendhi' en verschillende à-la-carterestaurants zoals 'Moodhu' en 'Saima Garden', is er voor ieder wat wils. De restaurants bieden zowel internationale als nationale keukens. Daarnaast zijn er vijf bars, waaronder een zwembadbar en strandbar, die zorgen voor verfrissende drankjes en gezelligheid. Voor vakantiegangers die kiezen voor all-inclusive of all-inclusive Ultra is er een uitgebreid aanbod aan maaltijden en drankjes, inclusief geselecteerde lokale en internationale alcoholische en alcoholvrije dranken.
Bij Reethi Beach Resort worden de volgende creditcards geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard. Het is goed om te weten dat sommige faciliteiten en activiteiten tegen extra kosten kunnen zijn, zoals bepaalde watersporten, wellnessbehandelingen en de minibar. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Wasservice
Visa
Mastercard
Adresgegevens | Fonimagoodhoo Island, 0 |
Reethi Beach Resort
Sehr grün, der Strand ist schön, an vielen Stellen aber mit Steinen und abgestorbenen Korallen, die Lagune ist ein Traum in Weiß und Türkis, deshalb sind die Bungalows dort besonders nett im Grün gelegen, unser Wasserbungalow war groß mit schönem
Blick, doch direkt über den abgestorbenen Korallen, ohne Badeschihe kann man da nicht rein, Essen ist okay aber wie die Getränke und Massagen weit überteuert
The Maldives have always been on top of my bucketlist. Just google it and you will understand why: endless stunning white beaches, crystalline blue waters and the most amazing sunsets. We were staying at Reethi Beach Resort (Reethi means beautiful in the local language but "beautiful" was an under statement! My first impression was: this is spec.tac.ular!! The breeze between the palm trees was the only reminder that we were not trapped in a postcard. It was so incredibly beautiful, almost surreal! The service was great and the facilities and food was good. I would definitely book again!
Na een rondreis in Sri Lanka vijf dagen nagenieten in Reethi Beachresort. wat een paradijs! Fantastisch gastvrij personeel en een goed onderhouden resort. We hadden een huisje direct aan het parelwitte strand met azuurblauwe zee met een schommel en ligstoelen. Duiken, luieren, heerlijk eten en je verwonderen! Een aanrader!
Paradijselijke locatie met waanzinnig vriendelijk personeel met persoonlijke touch maakte onze huwelijksreis compleet. Mooi huisrif om te snorkelen en tal van excursies om je vakantie helemaal naar smaak in te vullen. Service vanaf aankomst op hoofdvliegveld waar ze alles voor je regelen totdat je in je beachvilla staat waar je bagage heengebracht wordt (incl. transfer met klein vliegtuigje en speedboot).
Geboekt bij touroperator! Een vd redenen om voor deze bestemming te kiezen is dat je er met een watervliegtuig naartoe moet vliegen. Lekker afgelegen, heerlijk klein eiland. Al weet je dat er naast een resort niets te doen is, voor cultuur snuiven hoef je hier niet te zijn, wel zijn er wat uitstapjes en snorkeltochten te boeken, waarbij de robinson picknick, gedropt worden op onbewoont eiland op vaarafstand van het resort (incl emergency kit en locale mobiele telefoon) een aanrader is. Het resort was volgeboekt maar toch konden we soms alleen over t eiland lopen, veel mensen duiken en zijn dus niet op t strand te vinden. Wij hadden een vrijstaande villa (nee bewust geen watervilla, want die zijn niet vrijstaand en hebben geen heerlijke tuin, wel een waterterras natuurlijk), wat heerlijk toeven hier, eten was vers en goed gevarieerd, als ik dan iets moet noemen wat beter kan, de wijn (incl.) betaald een betere wijn bestellen is de moeite waard.
Onze eerste keer naar de Malediven is zeer goed bevallen. Het huisrif is prachtig en het personeel erg vriendelijk.
Wij hadden een watervilla en konden de vissen vanaf ons terras zien zwemmen!
De kamer was schoon en werd 2 keer per dag 'opgeruimd'. Het eten (buffet) was erg gevarieerd.