3,8 miljoen reviews
Géén boekingskosten
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Vakantie in Struga

Vlakbij van Ohrid in Macedonië vier je vakantie in Struga. Hier overnacht je in de natuur. Kies jij voor een accommodatie aan de rivier de Drim, in de bergen of aan het zandstrand? ‘s Avonds is de gezellige boulevard vol terrassen the place to be.

Populair
Macedonië
Macedonië
Struga
Verwijder filters
Over een vakantie in Struga

Tijdens een vakantie in Struga verblijf je in het noorden van Macedonië. Struga is de ideale bestemming wanneer je dit natuurrijke land wilt ontdekken, maar ook wanneer je wilt zonnen op een zandstrand. De bestemming staat ook wel bekend als de stad van de bruggen dankzij zijn ligging aan de rivier de Drim. Meer weten over Struga? Lees dan even met ons mee.

Een vakantie in Struga betekent een vakantie midden in de natuur. Hier heb je heel wat natuurschoon binnen handbereik. De ligging aan de rivier de Drim draagt zeker bij aan de natuurrijke omgeving van de stad, maar ook de bergen en zandstranden dragen hieraan bij. De rivier deelt het stadje op in tweeën en je vindt een aantal prachtige wandelroutes langs de rivier. Welke wandelroute probeer jij als eerste uit?

Denk je bij een vakantie ook aan ontspanning en gezelligheid? Dan zit je in Struga zeker op je plek. Tijdens je wandeling langs de Drim rust je uit op een van de vele terrasjes aan het water met uitzicht op de imposante schepen. En in de avonduren? Dan flaneer je over de boulevard. Vergeet ook niet een vorkje mee te prikken in een van de restaurants waar ze paling serveren. Deze vis wordt in Struga veel gevangen en vervolgens vers bereid door de koks. Dat wordt smullen!

Tijdens een vakantie in Struga sta je binnen no time in het bekende Ohrid. Tip: bezoek deze stad met de fiets, want Ohrid ligt op slechts vijftien kilometer van Struga. Je fietst bovendien bijna de hele weg langs het meer van Ohrid. Eenmaal in Ohrid dompel je je onder in de cultuur van deze stad die vol staat met historische bouwwerken. Zo stonden er vroeger 365 kerken in Ohrid, voor elke dag van het jaar een. Vandaag de dag zijn dit er een stuk minder, maar een bezoek brengen aan een kerk is hier nog steeds een must do. Veel kerken zijn wat hoger gelegen en dat zorgt ervoor dat je vanaf hier een panoramisch uitzicht hebt over het meer van Ohrid.

Ben je klaar voor je vakantie naar Struga? Wacht dan niet langer en boek een accommodatie in de natuur of direct aan de rivier de Drim. Jouw vakantie in Struga staat in het teken van natuur en avontuur. Laat je verrassen door de schoonheid van Macedonië. In ons aanbod vind je zowel hotels als campings. Vergeet je niet van tevoren even de reviews te lezen?