Tijdelijk geen boekingskosten

+71

9.4Fenomenaal

Hotel info

Boek met andere aanbieders

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Villa Veron

9.4FenomenaalScore uit 59 reviews

Super vakantie en een mooi gastvrij land
Door Frieda op 29-09-2019

We hebben een fijne week gehad in Villa Veron vriendelijke gastheer en gastvrouw, uitgebreid ontbijt dichtbij de boulevard echt een aanrader

Geweldig!
Door van den hoogen op 09-09-2019

Super goed hotel! Hele lieve eigenaren, ontbijt zeer uitgebreid en word constant aangevuld. Niks op aan te merken, locatie is ook super!

Voor mij zeker nog een keer Villa Veron.
Door Johnny inen op 10-07-2019
Alleen gereisd

Fantastisch goed ontvangen door de eigenaren van Villa Veron. 1 persoonskamer was dik in orde, met balkon. Ontbijt super goed geregeld.

Super vakantie!!
Door Connie Mendel op 05-09-2018

Zeer vriendelijke, behulpzame eigenaren. Goed ontbijt, keurige kamer. Volgende keer weer villa Veron!!

Absoluut fantastisch!
Door Martijn op 21-06-2018

Ohrid is prachtig! Met leuke beachclubs, maar ook voor de echte cultuursnuiver! Van prachtige, kleine, pittoreske dorpjes naar uitgebreide vlaktes en bergen. Wij zijn er 8 dagen geweest maar we willen er nog zoveel zien. Heerlijk eten, veel voor weinig geld. De gidsen zijn ook super. Ze kunnen je zoveel vertellen over het land, over de mensen en met veel passie. Mavrovo is een absolute aanrader, net als de wandeltocht van de 3 dorpjes. Let wel op, het is een wandeltocht en niet over vlaktes.. doe goede schoenen aan! Hotel Veron is ook zeker een aanrader. Je hebt geen uitzicht op het meer, maar je bent er binnen 2 minuten. Nette kamers, uitstekende service. Ze willen alles voor je doen. Let op! Je mag je wcpapier niet doorspoelen, nergens niet. Dit i.v.m. verstopping. Hou je van warmte, cultuur en lekker en gevarieerd eten? Dan is Macedonië zeker een bestemming waard om te ontdekken!

Fantastisch, boek direct!
Door Kimberley op 16-06-2018

Prachtig hotel met uitstekende service. Hotel kamer vonden wij best ruim. Super schoon, ze komen elke dag je kamer schoonmaken. Het hotel oogt en ruikt schoon. Je zit niet aan het water en voor het uitzicht hoef je het niet te doen, maar in nog geen 5 minuten ben je bij het meer en vlakbij het centrum. De service en vriendelijkheid van de twee broers maakt dit meer dan goed. Een dag was mijn man niet fit en ze boden aan naar de drogist te gaan of mee te gaan naar ziekenhuis indien nodig, super aardig! Ook fijn, pal naast het hotel is een klein winkeltje met drinken e.d. Ik zou dit hotel zo weer boeken! De bedden zijn wat hard, maar we hoorden van andere gasten in andere hotels dat dit net zo was, dus dat zal wel de standaard zijn. Koelkast en airco aanwezig in onze kamer.

Villa Veron info

Soort hotel