Tino Sveti Stefan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelZeer goede service7 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 335 Ga naar accommodatieInex Gorica
HotelPrachtig gelegen7 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 378 Ga naar accommodatieVilla Veron
HotelZeer goede service20 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 371 Ga naar accommodatieTino
HotelPrachtig gelegen4 juli (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 488
Tino Sveti Stefan
We hebben genoten van begin tot eind. Vriendelijke ontvangst, ondanks late aankomst konden we toch nog een hapje eten in het restaurant. (Geen halfpension geboekt, toch paar keer a la carte gegeten. Was prima.) Ontbijtbuffet was meer dan genoeg keus. Kamers waren schoon/netjes en voldoende handdoeken en badjas. Enige minpuntje was de airco, koelde niet echt af op de kamer.) Ook zwembad was heerlijk en schoon, met minder weer ook een fijn binnenbad en wellnes. Een bijgeboekte massage was ook echt genieten. Een dag was ik zelf niet zo lekker en personeel was echt begaan en behulpzaam. Wij komen hier zeker nog wel een keer terug, er is nog zoveel te zien in de omgeving. We hebben een auto gehuurd voor een paar dagen, maar taxi's stoppen voor een leuke prijs voor de deur om je naar Ohrid te brengen. Sommige chauffeurs willen ook nog wel eens een dagtripje doen.
Een heel schoon hotel, met goede service. Wij hadden de familiekamer, welke heel ruim was. De badkamer met inloopdouche was groot genoeg, er was doucheschuim aanwezig in de douche en bij de wastafel. Het ontbijt was heel goed, voor iedereen wel iets. Beneden staan taxi's, waaronder Dimitri en Daniel, waar je hele excursies kan doen, persoonlijker als met Touroperator bv. De weg naar boven is zoals beschreven flink klimmen. Beneden heb je verschillende eettentjes waar je goed kan eten, en kunt liggen(gratis, geen huur bedjes)aan het meer. Het enige nadeel, dat het een uur lopen is naar Ohrid, maar voor 200 denar(nog geen 3,5 euro) ben je zo in de stad met een taxi.
Een land nog volop in ontwikkeling wat betreft toerisme. Je kunt er nog super goedkoop eten.
Een dagje kajakken in het meer kan ik je van harte aanbevelen. ATV Adventures zorgt voor hele spannende en sportieve uitjes op een Quad of in een Buggy. Doen!
Het zwembadwater vond ik veel te koud. (temperatuur van het meer was prima) en er worden handdoekjes gelegd (bedjes gereserveerd)
Tino Sveti Stefan
Het hotel is fantastisch, goede kamers lekker en goed gevarieerd eten, fijn binnen en buiten zwembad, kortom geweldig
Voor mensen die slecht ter been zijn is de ligging van dit hotel niet echt een aanrader maar het hotel zelf was top !.! Goede bedden, netjes, vriendelijk en behulpzaam personeel. Eten was goed te doen , net als bij het hotel ernaast ( de biefstuk daar is écht een aanrader) 2 minpuntjes: het beruchte handdoekje neerleggen en vervolgens om 13.30 uur pas daadwerkelijk komen liggen en weg die je moet oversteken om bij het meer te komen is rete-druk ! Maar al met al een top vakantie gehad, volgend jaar ga ik weer
Tino Sveti Stefan info
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Telefoonnummer+389 46209340
- E-mailadres[email protected]