hu Birkelt village
- Rolstoel toegankelijk
- Kinderopvang
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
Een familievakantie op Camping Iris Parc Birkelt in Larochette (Luxemburg). Je hoeft niet ver te rijden met de kinderen, maar bevindt je wel in een andere omgeving. Lekker kamperen of glamperen, heerlijk zwemmen of meedoen aan avontuurlijke activiteiten van Camping Adventure midden in de bossen van Luxemburg op een half uur van Luxemburg-stad.
We hebben de beste aanbieders voor Camping hu Birkelt village voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingPrachtig gelegen Ga naar accommodatieKockelscheuer
CampingZeer schoon Ga naar accommodatieNommerlayen
Camping Ga naar accommodatieKrounebierg
Camping
- Franca18-01-2023
Leuke camping!
Eigen kampeermiddel op een mooie plek. Het sanitair was niet top, maar ook zeker niet slecht. Omgeving is prachtig! Mooie kastelen en genoeg vertier in de omgeving. We hebben geen overlast gehad van jeugd of iets dergelijks, maar we zaten ook op een geschikte plek. Zwembad was alleen héél erg koud, dat was wel heel erg jammer. Onze kinderen kwamen gewoon met blauwe lippen uit het zwembad! En dat terwijl het weer fantastische was, minimaal 30 graden. En uit het restaurant valt volgens mij veel meer te halen!
- Jan31-08-2022
Voldoende
Mooie, geweldige omgeving, voldoende vers brood in de supermarkt, leuk voetbalveld en speeltuintje. Helaas viel het zwembad erg tegen; te druk, onhygiënisch, te weinig ligbedden die ook nog eens niet worden schoongespoten in de avond, geen toezicht. Binnenbad had een nare geur. Buiten het zwembad was het prima, hele mooie stacaravan. Mooie natuur en omgeving vooral, camping kan echt veel beter.
- Evelien31-08-2022
leuke drukke camping!
grote camping! leuk maar ook erg drukke (kermis) camping maar vaak wel gezellig. heerlijk zwembad maar wel erg druk. de bedjes zijn altijd vol je moet er snel bij zijn. er kon evt nog wel een grote glijbaan bij dat is ook altijd leuk voor wat oudere kids. jongsten hebben zich prima vermaakt met de kleine glijbaan. hele mooie omgeving. wij zaten in een stacaravan van Roan erg mooi ook met airco heel fijn voor die hete dagen. de bedden lagen voor geen meter en je kunt net zo goed niet met kussen slapen want je slaapt op het matras. dus zijn we maar kussens gaan kopen 😅
- J23-08-2022
Prima camping.
Grote camping, jammer dat het zwembad om 19.00 sluit ook met hoge temperaturen. Zwembad was erg vol bedjes vaak bezet. Chalet via vacansoleil was op zich prima fijne overdekte veranda. Snacks bij de afhaal behoorlijk aan de prijs, pizza's niet goedkoop maar wel lekker. Wel prachtige omgeving en camping ligt centraal in Mullertal gebied. Inderdaad de tenten vooraan de camping hadden wel last vande avondanimatie. De confort plaatsen ook duur en lagen aan het doorgaande weggetje bij binnenkomst op de camping, douches waren niet echt goed warm in toiletgebouw.
- Fam.22-08-2022
Prima!
Stacaravan via Vacansoleil. Waren wat huiverig door de reviews van afgelopen meivakantie. Niks van gemerkt! Nieuwe caravan met airco, half overdekte veranda en vrij uitzicht. Goed schoon! Zwembad netjes en schoon, temperatuur prima om af te koelen en kinderen gaan toch wel. Behulpzaam personeel. Al met al prima vakantie!
- Piet Wiet20-08-2022
Goed!
Zwembad is buiten koud en wat scherpe rooster op de grond binnen heel oud en kapot Huisje heeft 2 badkamers een met alleen een douche en wasbak die is klein de ander goed. Huis staat een beetje scheef Hele leuke wandelingen en bezienswaardigheden in de buurt Verder een goed verblijf gehad.
- Meike19-08-2022
Gezellige familie camping
Premium XL via Hu zelf geboekt. Plek dichtbij zwembad en animatie. Dit was erg handig. Wel een volle camping. Hier moet je van houden. Erg leuke week gehad en vriendelijk personeel. Ook het eten was prima op de camping. In de omgeving veel leuke dingen te doen maar eigenlijk is er op de camping zelf ook genoeg te beleven.
- Van Weelderen.19-08-2022
Bezint eer gij boekt 🤔
Wat een tegenvaller is dit, het mag eigenlijk geen camping genoemd worden het is meer een kamp! Met inderdaad de leus, “massa is kassa” alles is puur aan de prijs😳 Heel veel mensen op een te kleine ruimte, en met zoveel mensen zijn de faciliteiten net niet. Zwembad te klein, eten willen halen, helaas op🤔 en dan ook nog een receptie waar ze allles behalve behulpzaam zijn. Vrienden wilden graag voor een aantal nachten langs komen, maar helaas dat is niet mogelijk🤔 hoezo? Meerdere plaatsen al de hele week leeg? En via Vacansolei was er wel genoeg beschikbaar🤔. Helaas geen medewerking van de receptie 😡 Ook is er geen toezicht op het kamp, waardoor jeugd dag na dag de sanitaire ruimte op toverde tot één grote waterpuinhoop. Helaas dat zich dit een camping noemt, voor de omgeving is het echt super jammer want die is wonderschoon… maar zo’n camping hebben wij in alle kampeerjaren nog nooit meegemaakt. Voor ons nooit meer!!!
- Daron19-08-2022
Niks bijzonders
Prima caravan tahiti XL, alleen stond hij scheef. Jammer dat je geen voorkeusboeking kan doen want nu zaten we, heel vervelend, achteraan op het park! Zwembad buiten is koud en je stoot overal je tenen aan uitstulpingen op de bodem. Binnen zwembad is oud en versleten. Een restaurant is er niet eigenlijk, alleen afhaal. Het kampwinkeltje is ontzettend klein en DUUR! (zak chips 3.29) Ik had er meer van verwacht.
- Daron16-08-2022
Caravan goed, park minder.
We zijn er nog. De caravan is fijn, alhoewel hij scheef staat en de kastjes daardoor niet sluiten. 2 badkamers en 2 wc's is fijn, wel duur, maar daar kiezen we zelf voor. Het zwembad is oud en versleten. De campingwinkel is een lachertje, zeer klein en DUUR! Er is geen echte snackbar maar ef is een soort afhaalrestaurant. Echt eten kun je daar niet. We konden geen voorkeursboeking boeken en dat is HEEL jammer, omdat we nu helemaal achter op het park zijn gezet. Dus, prima accomodatie maar het park heeft een opknapbeurt nodig en het is ook heel rommelig. Je staat hier echt 'hutje mutje op elkaar'.
Camping hu Birkelt village info
- WasmachineBeschikbaar
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolNiet beschikbaar
- TafeltennisBeschikbaar (1)
- Jeu de boulesBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Prive sanitair mogelijkNiet beschikbaar
- Adresgegevens1 1 Um Birkelt, L-7633