De l'Our
Camping info
- Restaurant
- Speeltuin
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingGeweldig zwembad Ga naar accommodatieVakantiepark Walsdorf
CampingErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieClervaux
CampingGoed sanitair Ga naar accommodatieNeumühle
Camping
- Ewoud Blauwebus.nl15-12-2019
Best uit te houden.
Een camping met gedateerd sanitair wat wel schoon was, Voor de afwas zijn er weinig faciliteiten. Maar ja, dat is toch normaal als je kampeert! Verder een prima camping waar het in het naseizoen best uit te houden was. Broodjes en inkopen bij de pomp naast de camping. Receptionist was aardig en geen problemen gehad bij het afrekenen.
- Roel26-08-2019
Camping heeft een nieuwe beheerder nodig..
De ontvangst van de oudere dame was erg vriendelijk, het is allemaal wel gedateerd maar de omgeving maakt veel goed. De zoon die de camping beheert is een sjaggerijn (blijkbaar twee jaar geleden ook al in een eerder review!). Op de dag van vertrek kwam de beheerder/eigenaar langs en vroeg of we nog een nacht bleven, nee dit was de dag van vertrek, dan moesten we binnen fünf minuten weg zijn anders werd er nog een nacht in rekening gebracht... Aangezien het niet druk was en het 's ochtends geregend had deden we rustig aan omdat de vouwcaravan ook nog ingeklapt moest worden. Afijn een half uur later bij de receptie inderdaad een nacht extra op de rekening en "sie sind nicht so speciale, was denken sie wel" of iets van die strekking. De meiden werden er bang van, 'k heb de rekening betaald en NICHT auf wiedersehen, jammer want de ligging is mooi, de oudere dame vriendelijk, sneu voor haar om te zien hoe haar volwassen zoon zich gedraagd.
- Betty15-06-2019
Thuis komen
We komen hier al jaren, het voelt steeds als thuis komen. Inderdaad het sanitair is verouderd maar hoe je het achterlaat is een zaak van alle kampeerders. De onderhoudsdames doen hun uiterste best. De vaste gasten zijn heel vriendelijk. Op 4, 2 km is er een supermarktje (Edeka) in Körperich. Er zijn geen afgebakende plaatsen. Sommige gasten denken dan ook dat ze mogen staan waar ze willen. Wij hebben hier voor de allereerste keer gekampeerd met een minitentje en in slecht weer, toch waren we verkocht aan deze camping. Nu reizen we met een caravan en komen jaarlijks terug voor een korte of lange vakantie. Er zijn winkeltjes aan de 2 tankstations in Vianden waarvan 1 vlak bij de camping. Het restaurant en de bar aan de camping is gezellig, je kan er terecht voor een beperkte menukaart. Er is niet veel te doen, maar daarom is dit een camping waar je nog kan genieten van niets doen. Er zijn prachtige wandelingen in de buurt.
- Anita Boets05-08-2017
- J.V.17-09-2016
- B de Jong04-08-2016
Meer heeft een mens eigenlijk niet nodig
Het is een simpele, goedkope camping met een aantal prachtige grote plaatsen aan de waterkant. Wij stonden direct aan de oever, dus verder van de weg af, op een perceel van pakweg 10 meter. Heerlijk rustig. Het sanitair bestaat uit 2 gebouwen: één uit de jaren 50 zo te zien, ernstig verouderd en meer geschikt voor een groep padvinders, en een recenter gebouw wat een stuk meer comfort biedt. Dat voldeed zeker. 'sMorgens verse broodjes halen kan nog steeds bij de Aral pomp naast het restaurant, dat klinkt wat vreemd maar je hebt van de pomp geen last op de camping en ze hebben een flink assortiment verse, warme broodjes. Voor kinderen is er niks te doen, die moet je zelf (of moeten zichzelf) bezig houden. Of leuke uitstapjes doen, de omgeving biedt veel. Een groot zwembad is in Vianden zelf te vinden, maar je kunt op de camping wel in de Our zwemmen. Als uitvalsbasis is het een prima camping met vooral aan het water mooie plaatsen. En zeer goedkoop.
- F&J10-08-2015
Geen prettige welkomst
We wilden hier kamperen, maar werden bij de receptie niet eens aangesproken. Meisje achter de balie was waarschijnlijk toe aan vakantie. Plekken waren erg krap en boven op elkaar. Aan de waterkant veel "tokkies". Waren hier snel uitgekeken.
- flupperke1531-08-2014
- kkoek25-07-2014
Leuk, volgende keer even verder kijken
De camping ligt op een prima plek om als basis te gebruiken voor motorrijden, wandelen en te fietsen. De plekken aan het water zijn behoorlijk ruim en hebben een mooi uitzicht. Plekken in het midden van de camping liggen op een heuvel (dus schuin) en daarom minder geschikt voor een tent. Op de plekken dicht aan de weg is er geluidsoverlast van het verkeer. Ook maken de koelinstallaties op het dak van het naastgelegen tankstation veel herrie. Het sanitair komt nog uit de tijd van de Romeinen. Plassen en poepen IN het toilet en doortrekken zijn trends die nog lang niet zijn doorgebroken op deze camping. Wat die willekeurige gaten in de wasbakken doen is mij ook niet bekend. Als je het aandurft op het toilet te gaan zitten, kijk dan uit dat de bril niet afbreekt. Het douchen kost 50 cent per minuut, geen geld voor die gratis schimmelinfectie die je op gaat lopen. Warmte van de douche (vaste kop, harde straal) is niet in te stellen maar varieert van zichzelf dus dat is vet handig.
Camping De l'Our info
Camping-informatie