7.7GoedScore uit 96 reviews

De La Sûre

7.7GoedScore uit 97 reviews

Positieve feedback
Door Ilona op 26-09-2023

Een hele fijne camping, heerlijk aan de Sauer gestaan. Plekken zijn in september helaas modderpoelen mede door het gebruik van worteldoek door de voorgangers. Tot onze grote verbazing zagen wij op vele plekken worteldoek onder de voortenten en luifels. (deze mensen stonden enkele weken op de camping) Ook de electra was slecht. Regelmatig viel alles uit, zowel in de vroege ochtend als in de avond als het donker werd. Medewerker werkte heel hard en was zeer vriendelijk. Petje af. Eigenaresse was vriendelijk maar straalde niet uit dat zij plezier had in de werkzaamheden op en rond de camping. Maar zo blijft er iets te verbeteren over en wie weet komen we nog eens terug en hopen dan te genieten van de camping, maar vooral van de prachtige omgeving.

Wellicht tot de volgende keer!
Door Lianne op 22-08-2023

Prachtige camping, ruimte plekken en schoon sanitair.

Bij binnenkomst was het schijnbaar druk, want ze waren vergeten om ons te vertellen dat er brood besteld moest worden voor de volgende ochtend… en in plaats van te vragen om even snel croissantjes voor ons af te bakken, kreeg ik een bestellijst voor de volgende ochtend. Gelukkig zat er een bakker in het dorpje en heb hier elke ochtend brood gehaald.

Het terras is prima, maar helaas niet om lekker te eten. Van de gehele kaart was de helft van de gerechten niet aanwezig, waardoor ik de eerste avond met een bord patat eindigde. Onze derde avond ‘t restaurant weer een kans gegeven, helaas hetzelfde. Ontzettend jammer want er zit geen restaurant in de buurt op loopafstand.

De jongeman die werkzaam is in het restaurant deed ontzettend z’n best en was klantvriendelijk, de mevrouw die aan het werk was straalde niet uit dat ze het naar haar zin had en kwam wat chagrijnig over.

Mooi, maar helaas verworden tot NL kolonie
Door Luc op 15-08-2023

De camping ligt in het dorp langs de rivier de Sure. Er zijn plaatsen aan het water. Na 6 jaar waren we hier weer eens terug in augustus 2023. We waren enigszins verrast want sinds 2019 wordt de camping gerund door Nederlandse beheerders. Die doen dat prima maar dit heeft wel als gevolg dat het een Nederlandse kolonie is geworden. Dat spreekt ons niet zo aan. Echt teveel NL! Als je niet aan het water staat heb je aan alle kanten buren en daar moet je van houden. Niet zo ons ding. Mooi nieuw gebouw met daarin receptie en restaurant. Er is een prachtig terras waar je heerlijk kunt vertoeven. We hebben er ‘s avonds een schnitzel gegeten en die was heerlijk. Het sanitair is prima en goed schoon. In het dorp vind je een goede bakker. De omgeving is prachtig en je kunt van alles. Wij hebben bijv. heerlijk gefietst langs de Sure. Prima camping dus, maar in het hoogseizoen voor ons toch te druk en teveel Nederlanders.

Mooie camping voor ons zeker weer om terug te kom
Door Eddie Reekers op 07-07-2023

Mooi gelegen camping aan de sure . Restaurant aanwezig met goed eten en vriendelijke bediening en niet duur. Meeste campingplaatsen goed met name aan de rivier. De achterste plaatsen jammer genoeg geen WiFi. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar

Super, voor herhaling vatbaar.
Door Wim op 30-08-2022

Zeer vriendelijk personeel. Erg gastvrije ontvangst, alles netjes onderhouden en absoluut niet duur. Alleen geen WiFi op de achterste plekken.

Mooie camping, waardeloos sanitair
Door Thom O op 11-08-2022

Camping met een zeer mooie ligging maar een vreselijke staat van het sanitair. Hokjes waren klein en met een soort rioolbuis waardoor het er niet lekker rook. Verder is de ligging heel mooi en was de ontvangst zeer keurig en correct!

Camping-informatie
Naturistencamping