8.5FantastischScore uit 187 reviews

Woltzdal

8.5FantastischScore uit 188 reviews

Heerlijk rustige camping
Door Maaike op 24-07-2023

Mooie camping in de natuur. Fijne rustige kampeerplaatsen. Heel mooi ruim en schoon sanitairgebouw. Eigenaren zijn heel vriendelijk. Het eten in de bistro is zeker aan te raden. Iedere ochtend worden de verse broodjes bij je tent bezorgd. Deze camping is zeker een aanrader voor mensen die een rustige. Camping zoeken. Fijne sfeer

Wij hebben een hele fijne week gehad.
Door Michaela Bogaard vd op 22-07-2023

Na een vriendelijk ontvangst naar onze plek. We vonden plek nr 15 zeker een aanrader; top! Toiletgebouw zag er keurig uit en de douches prima. Goed en mooi wandelgebied. In de bistro was een goede kok aanwezig 😉. Eigenaren zijn zeker vriendelijke mensen. Komen graag nog eens terug.

Slechte hygiëne
Door Fam van Beek op 20-07-2023

De camping heeft een prachtige ligging in de bergen. Verder was het bij aankomst erg rustig. Wij hadden voor 2 nachten geboekt maar zijn 1 nacht gebleven vanwege de slechte hygiëne. Toiletten waren vies en er was geen toiletpapier aanwezig. Veel spinnenwebben bij de gebouwen. De plek die we toegewezen kregen was moeilijk in te rijden met onze caravan.

We hebben gegeten bij de bistro. Het terras ziet er niet aantrekkelijk uit, is aan vervanging toe of heeft een upgrade nodig. Het eten was overigens wel erg goed.

Al met al vonden we de prijs/kwaliteit verhouding niet goed.

Fantastisch
Door Ria klok op 11-07-2023

Mooi camping wij hadden een mooie plak bij het water heerlijk rustig Heerlijk gegeten in het restaurant, mooie sanitair het nieuwe gebouw kan je in met een druppel kaartje super mooi douche en toiletten. Mooie wandelomgeving de eigenaar kan je vertellen waar je heen kan

Heel fijn echt aan te bevelen
Door Ria klok op 11-07-2023

Mooi camping wij hadden een mooie plaats aan het water Heerlijk gegeten in het restaurant. Heel apart en fijn de broodjes worden iedere morgen bij de caravan gebracht Mooi douche ruimte de met een druppel open gemaakt kan worden mooie wandelroutes

Even bijtanken hier
Door M&M RaJa op 21-05-2023

We hebben het Hemelvaart weekend doorgebracht op deze heerlijke camping. We stonden aan de rand van het terrein en het was er prachtig. Je wordt gewekt door een overweldigend concert van al die zangvogels!! De eigenaren zijn enorm behulpzaam en vriendelijk en geven fijne uitleg over de omgeving. Helaas hebben we niet in de bistro gegeten, maar de sfeer is echt goed. Er is een leuke mix aan gasten, toiletten zijn schoon en verzorgd. De trein en de weg langs de camping hebben wij niet als storend ervaren, want 's avonds wordt het echt wel stiller. Wij komen zeker terug.

Camping-informatie
Naturistencamping