8.7FantastischScore uit 127 reviews

Trois Frontières

8.7FantastischScore uit 127 reviews

Prima camping
Door Lineke op 17-05-2023

Prima camping, uitstekend sanitair, gastvrije mensen. Ik vond het alleen wat prijzig. Buiten seizoen en met 55+ korting toch € 29,00. Maar goed, verder niks op de camping aan te merken

als wintercamping een aanrader
Door A & M op 06-12-2022

Een ruim opgezette camping en een uitstekende sanitair. Maar bovenal erg vriendelijke eigenaars. Hulpvaardig toen in de sneeuw een overnachtingsplekje vonden. Voor ons een mooie tussenstop vanuit Spanje richting Groningen. Aanbeveling waard!

Het was weer genieten.
Door Ewoud en Marry Blauwebus op 28-05-2022

Na enkele jaren niet geweest te zijn kwamen we weer op deze mooie camping. We werden hartelijk ontvangen door Erwin en Corrinne. Nadat we een leuk plekje hadden uitgezocht was het weer genieten. Schone toiletten en heerlijk warme douches welke bij de prijs inbegrepen zijn. Speciaal voor 55+ ers korting waar we blij mee waren. In het campingrestaurant hebben we heerlijk gegeten en dat is zeker aan te bevelen. Heerlijke bruine broodjes welke s'morgens voor de deur bezorgd werden. Ondanks dat de camping boven op een berg ligt zijn er vanuit de camping toch wel mogelijkheden om te fietsen wat we ook gedaan hebben. In ieder geval verheugen wij ons er op om daar nog een keer terug te komen.

Bedenkelijk, alleen leuk buiten hoofd seizoen!!
Door Cor Reiters op 24-08-2021

De foto's op de site zijn verouderd, er is geen kinderbadje ,het zwembad heeft een update nodig , gestutte muren enz.Het douchen moet je wel betalen 20€ borg voor de sleutel.Het speeltuintje wordt ongeveer de gehele dag door schreeuwende teenagers bezet. tot laat in de avond.De goede dingen zijn de vriendelijke eigenaars en het restaurant , die zijn dik i.o.!!!.

Zeer vriendelijke en behulpzame campingeigenaren
Door N. Offerman op 12-07-2021

Zeer behulpzame lieve eigenaren van deze camping. Onze zoon had een ongelukje gehad en alles werd geregeld qua vervoer (wij stonden met een camper) zodat we naar het ziekenhuis konden. S'avonds laat werd de keuken nog voor ons geopend zodat we nog een hapje konden eten. Waar vind je zoiets tegenwoordig nog? Verder ondanks het ongelukje van onze zoon hebben we op deze camping en omgeving genoten. De cactus route is ook een echte aanrader. Super schoon sanitair en heerlijk eten. Wij komen hier zeker nog een keer terug

Heerlijk verblijf!
Door Fam. Akkermans op 30-04-2021

Je voelt je hier meteen welkom door de gastvrije en vriendelijke eigenaars. De camping is rustig gelegen en er zijn volop wandel- en fietswegen. De corona maatregelen worden goed opgevolgd. Het zwembad en eetgelegenheid kon daarom nog niet open zijn in april maar zag er prima uit. Er is een gloednieuwe speeltuin en binnenkort ook verhuur van appartementen. Voor ons de eerste, maar niet de laatste keer.

Camping-informatie
Naturistencamping