Cocoon Hotel La Rive
We hebben de beste aanbieders voor Cocoon Hotel La Rive voor je op een rij gezet:
Dimmer
Liften
Minibar
Adresgegevens | Buurschter Plage, L-9164 |
Cocoon Hotel La Rive
Slechte hygiëne, vieze kitnaden in douche, kapotte handdoeken, vuile ramen (binnen en buiten), geen airco, maar een gammele tafelventilator. Muffe geur in heel het hotel!
Loungeterras slecht onderhouden. Lege flesje en glazen stonden de volgende dag nog op tafel.
A la carte eten ‘s avonds heel matig. Van de zeevruchten waren de krabjes bedorven, het bord rook vies. Leek alsof alles al klaar was en nog even opgewarmd moest worden. Prijs kwaliteit-verhouding slecht.
Jammer, de overnachting en diner heeft ons veel geld gekost.
Een paar dagen Luxemburg leek ons leuk om even te relaxen, we kozen voor een cottage suite (154) van Cocoon hotel La Rive. Het hotel ligt op een mooie plek aan de rivier, dit is ook meteen het enige mooie wat er aan ons verblijf was volgens ons. Personeel is verder wel ok, vriendelijk maar onderbezet dus geen tijd voor de gasten helaas. De suite is ruim maar komt al snel over als 'rommelig'. Een lang verhaal kort makend, de cottage is na diverse malen aangeven nog steeds niet goed schoongemaakt. Diverse mankementen aan het meubilair maken nog duidelijker dat het de prijs niet waard is. De cottage heeft constant een vieze geur gehad van het toilet; de deurstijl zat onder de urine sporen en de wc deur hebben we uiteindelijk maar zelf bevrijd van diarree spetters. De stof raggen werden ook niet van het plafond verwijderd. Als klap op de vuurpijl lopen we hier ook nog bed wantsen op, bedankt hoor. Half pension is een 'menuutje'.
Op 14 en 15 juli hebben we 2 dagen in het hotel mogen verblijven, maar aangezien we een dag extra hadden geboekt zouden we eigenlijk in 2 verschillende kamers moeten verblijven.De superaardige meneer achter de receptie heeft er voorgezorgd dat we op de kamer konden blijven en tegelijk heeft hij voor een upgrade gezorgd zodat we een kamer met een ruim balkon hadden. De kamers zelf zijn ruim en verzorgd en aan het ontbijt ontbrak ook niets , als we nog eens in de buurt zijn dan weten we waar we moeten zijn.
Cocoon Hotel La Rive
Wat een heerlijke plek om enkele dagen te vertoeven! We boften met een prachtige nette standaardkamer met balkon en uitzicht over het riviertje en het dal. Halfpension uitstekend bevallen, elke avond weer een verrassing. Personeel zeer aardig. Een waterkokertje was prettig geweest maar dat is een kleinigheid. Voor wandelen moet je een goede conditie hebben (en goede schoenen!). Het was behoorlijk klauteren door de hoogteverschillen. Hotel staat ver van de bewoonde wereld dus echt een plek voor rustzoekers. Tot slot is het een zeer gastvrij hondenhotel dus mensen met hondenallergie kunnen beter ergens anders gaan logeren.
Via vakantieveiligingen hier een overnachting geboekt. Aardige ontvangst, aardige kamer, aardige omgeving. Echter bij uitchecken verrast door +9 euro op de rekening omdat dit contractueel zou gelden voor alle kamers. Raar verhaal!! Heb die 9 euro extra dan ook netjes niet betaald. Zou de politie naar moeten kijken.
Hebben hier oudejaarsavond gevierd, 31/12 tot 02/01/18. Hebben een kamer geboekt maar hebben gratis upgrade gekregen naar cottage. Gewoonweg prachtig verblijf! Eten was zeer goed, zowel ontbijt als diner. Personeel super vriendelijk. Alles in het nederlands. Kortom hier komen we nog. TOP