Laagste prijsgarantie

Leiputrija

We hebben de beste aanbieders voor Camping Leiputrija voor je op een rij gezet:

2OnvoldoendeScore uit 5 reviews

• 2Waardering

Camping info

• Sportfaciliteiten
Meer camping info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

5 Reviews over Leiputrija

• 1Henk17-02-2022

hutsenfluts

ik ben er niet geweest maar het is SUPER MEGA slecht!!!!!!!! GA ER NIET NAAR TOE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DIKKE KOALA

• 1Staat v/h sanitair
    • 1Ligging
    • 1Hygiëne
    • 1Zwembad
    • 1Kindvriendelijk
    • 1Prijs/kwaliteit
    • 1Eetgelegenheden
  • 9F.de Groot11-06-2018

wat een geweldige camping!

Deze prachtig gelegen camping is een echte aanrader! De staf is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Je bent zo in Riga. De plaatsen zijn ruim, er is een sauna en ook de omgeving is prachtig. Je wilt hier gewoon een aantal dagen blijven.

• 10Ligging
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 8Kindvriendelijk
    • 8Staat v/h sanitair
    • 8Hygiëne
  • 8Ada09-08-2017

Het was een mooie ervaring.

Je moet wel de 7 km hobbelweg op de koop toe nemen. Maar ben je er eenmaal, ervaar je de rust, vergeet je de militairen ( behalve wanneer ze bijvoorbeeld proberen door de geluidsbarriere heen te komen). Adazi is een stadje dat bezig is met een face-lift: fietspaden, bloemenperken etc. De informatiebrochures van het bureau voor tourisme overdrijven een beetje maar dat is wel grappig. Tijdens de kastelenfietsroute van 93 km geen kasteel gezien. De 5 km onverharde weg was om bijna niet door te komen. Goede herinnering aan Leiputreija. Voldoende sanitair en dat hebben we niet overal zo ervaren hier.

• 8Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 9Kindvriendelijk
    • 7Staat v/h sanitair
    • 7Hygiëne
  • 10Sarah Smit04-08-2015

Familiecamping, prima verblijf

Prima uitvalsbasis voor Riga. Camping is te bereiken over een zeer slechte asfaltweg van 7 kilometer, langs militair terrein. Ook ’s nachts waren regelmatig schietgeluiden te horen, verder is het onwaarschijnlijk stil. Camping is zeer ruim opgezet en het sanitair is schoon en voldoende. Familie die de camping runt is vriendelijk en hulpvaardig. Eens per week mag je voor € 5 met de beheerder in de Letse sauna, waarbij je bewerkt wordt met geweekte berkentakjes. Men verhuurt kano's voor in de rivier vlakbij. Communicatie is dingetje, zoals blijkt uit de Engelse review. Voorbeeld: Er zou een sportevenement op de camping gehouden worden. Daartoe bleek de hele camping afgehuurd. Onze buren moesten op stel en sprong vertrekken, hoewel dit van tevoren niet duidelijk was gemaakt. Dit verhaal hoorden wij achteraf, toen we hen toevallig op een volgende camping weer tegenkwamen. Als je duidelijke afspraken maakt, is dit een uitstekende camping.

• 10Ligging
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Kindvriendelijk
    • 10Staat v/h sanitair
  • 1Alisa07-08-2012

Never again!

I don't advice for anybody to stay in this camping. Staff is very unpolite and inflexible. They don't carry out their promises, for example, they agreed with us in e-mail that our guests can stay till 11 p.m. but expel them at 10 p.m. Moreover, if something goes wrong with you, staff is shouting on you. If you rent a house, for example, till 8.00 a.m., they can close the gate and do not allow you to leave the camping earlier. We had very bad experience and spoiled holidays.

• 1Ligging
    • 1Prijs/kwaliteit