Laguna
Hotel info
- Airconditioning
- Restaurant
- Sportfaciliteiten
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Laguna voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotel22 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. ruimbagageLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 724
- Ella22-09-2012
Voor ons grote verassing
We waren 1 nacht in dit hotel i.v.m. doorreis, maar eerst op deze beordelingen gekeken en heel erg ( positief ) verrast. De kamer met suite was geweldig, we dachten dat we in verkeerde kamer zijn beland. Het ontbijtwas wel heel goed, niets mis mee. Maar avondeten was inderdaad een ramp.
- Pivali24-06-2012
Ga er met een grote boog omheen.
Asbakken op de kamer en een verdacht rookluchtje. De airco wordt centraal gestuurd en dat is een ramp. Het was duidelijk te merken dat ze daarop bezuinigen. In de afgelopen dagen was het dag èn nacht boven de 25 graden op de kamers en je kunt het niet beïn- vloeden. Klagen had geen zin. Personeel niet echt vriendelijk. Ze doen hun werk en verder basta ...
- cjvz01-08-2010
Heel goed alternatief voor ander hotel.
Wij zijn hier terecht gekomen na onze zeer slechte ervaring met The Movie Hotel. Dit is sowieso een veel beter Hotel. De service van de medewerkers is heel goed. Openbaar vervoer is wel 10 minuten lopen. Er is Gratis Wifi in de lobby. De kamers zijn klein en eenvoudig maar wel schoon.
- Jan25-02-2009
Bardzo dobre miejsce