9.6FenomenaalScore uit 8 reviews

Omisalj

9.6FenomenaalScore uit 8 reviews

Wat een top camping
Door Angela op 07-08-2023

Wat een top camping is Camping Omisalj. Wij stonden op kampeerplek 250, aan het strand en dichtbij het toiletgebouw. Receptie vriendelijk en behulpzaam. Zee is heerlijk, super schoon. Loopt wel snel af, maar dichterbij het zwembad loopt de zee minder snel af. Waterschoenen echt nodig. Alle toiletgebouwen zijn super schoon en netjes, wordt de hele dag gepoetst door vriendelijke dames. Zwembad prima, mag met een balletje spelen, maar niet met een luchtbed erin (logisch). Bar in het water! Ook al was de camping volgeboekt, het voelt niet vol. Altijd wel een plekje aan het zwembad. Restaurant is top, eten erg goed, bediening echt vriendelijk! Plitvice meren op 2 uur rijden, wijnproeverij bij Katunar in Vbrnik aan te raden (even reserveren), Quad rijden in Malinsk ook. Schattige dorpjes langs de kust. Kortom voor mij een dikke 10. Enige minpuntje is alle kinderen op elektrische steps overal, maar dat zie je tegenwoordig op veel campings.

Heel aangenaam verblijf
Door Fam. Martens op 06-10-2020

Mooi, langgerekt strand, helaas met uitzicht op een fabriek, maar dit went snel. Geweldig personeel en heerlijk eten in het restaurant! Het sanitair is zeer verzorgd. Wij verbleven in een stacaravan op een schitterende locatie aan het strand. De accommodaties zijn ruim en zien er nieuw uit.

Enig verbeterpunt zou zijn, handhaving van honden op de stranden waar deze niet zouden worden toegelaten. Er staan overal bordjes, maar deze worden door diverse hondeneigenaren genegeerd.

Tip: huur een boot/jetski bij de verhuurder op de camping. Zeer vriendelijke mensen, duidelijke uitleg en mooie boten.

Gewoon goed
Door Marco Verhoeven op 29-08-2020

Zij hier voor de tweede keer geweest, wij hadden geboekt voor een week , weer super vriendelijk ontvangen, kregen een plek die wij liever niet wouden , gewoon netjes een andere plek gekregen die voor ons perfect was. Restaurant gewoon prima en ook weer super vriendelijk en leuk. Sanitair een 10 en ook voor de dames die daar de hele dag door alles super schoon houden. Zwembad lekker met en een barretje in het water en daar ook weer leuke jongens aan het werk. Ik lees net de review hier voor van Michelle , misschien ligt het wel aan jezelf, wij komen al 15 jaar in Croatia en deze camping verdiend dit cijfer niet , misschien iets beter je huiswerk doen. En wij hebben nog nooit zulke grote plekken gehad wij komen zeker nog terug.

Omisalj

Nooit meer
Door Michelle op 10-08-2020

Gisteren aangekomen op Omisalj...zeeplek geboekt , helaas 4de rij van zee (oke dat kan)...honden zijn welkom....prima maar ik vind het niet fris als mijn kind zwemt in de zee met meer honden als mensen en NEE zat niet op het hondrnstrand. Receptie enorm onprettig en onvriendelijk....zee kijkt uit op lelijk industrie....zwembad niet interessant recht toe recht aan. Aanbetaling gedaan van 300 euro...kreeg ik niet terug ( 1 nacht geslapen) prima liever 300.kwijt dan nog een dag extra hier!!!! Op veel plekken in Kroatië geweest maar dit was toch wel de minste camping waar wij ooit zijn geweest.. Nu heerlijk op camping Civat in Losinje. Top,vriendelijk en kinderen( 3 en 6) vinden het geweldig. Voor ons nooit meer!

Een fantastische camping!
Door Rinze Mulder op 29-09-2019

Een prachtig gerenoveerde camping direct aan zee. Mooie ruime plekken met kiezels. Op de plek een eigen kraan met gootsteen. Het sanitair is luxe en super schoon. Het eten in het restaurant is heerlijk met zeer vriendelijke bediening. De winkel heeft een uitgebreid assortiment en niet te vergeten; verse broodjes. Veel speelgelegenheid voor de kinderen. Animatie is top! De wifi is bij de prijs inbegrepen. We hebben er een heerlijke ontspannen vakantie gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heel erg fijne schone camping.
Door Edwin van der Schoot op 28-07-2019

Geweldig opgeknapte camping mooie ruime en vlakke plaatsen. Sanitair was perfect heel mooi en luxe en heel erg schoon. Er werd de hele dag gepoetst in het sanitair. Er was wel weinig aan schaduw maar met een luifel en wat doeken was dat goed zelf te realiseren. Ook voor de kids was er genoeg te doen er waren wat speeltuintjes ze konden lekker in de zee spelen. Ook het zwembad was heel erg fijn en schoon, alleen jammer daarvan is dat je niet met een klein balletje of een speelgoedje in mocht. Het animatieteam was geweldig die deden leuke dingen en deden erg hun best er waren ook leuke themadagen en spellen voor het hele gezin. Het restaurant was erg goed je kon daar heerlijk eten erg vriendelijk personeel!

Vodotoč 1, HR-51513