Vind en boek jouw ideale vakantie

Zorgeloos en snel op vakantie? Vergelijk onze accommodaties, ontdek het gemak van boeken en geniet van je ideale vakantie!
Mali Losinj
Zonovergoten vakantie op prachtige plek. Als je even een stukje klimt heb je fantastische vergezichten. Genieten van de mooiste ondergaande zon. Azuurblauw water. Alleen maar genieten.
Das Städtchen ist sehr schön um den Hafen gebaut. Schöne Szene zum flanieren. Wir waren im Juni da und das kulturelle, wie auch das Nachtleben hielt sich in Grenzen. Wir konnten also vor allem die Natur mit dem Fahrrad oder zu Fuss erkunden.
druk stadje, veel eetgelegenheden waar je onmiddellijk je eten krijgt en ze je daarna liefst direct weg hebben om weer nieuwe klanten te kunnen zetten, weinig winkeltjes, mooie natuur, prachtige uitzichten.... Op onze laatste avond gebeurde er een schietpartij tussen ruzieënde concurrenten (obers, uitbaters) heel veel paniek, iedereen ging lopen en schreeuwde! Voor ons volgend jaar terug Istrië waar er veel meer te zien is en de mensen vriendelijker zijn. Veli losinj ligt 5km verder en vonden wij vele gezelliger!!!
Die Stadt kenne ich seit 44 Jahren. Sie hat sich teilweise positiv entwickelt. Ich gehe selten vom Campingplatz in die Stadt. Ich brauche den Touristenrummel nicht alle Tage. Heute bekommt man alles hier zum Kaufen, früher war das unmöglich.
Sehr schön die Insel.Und gut vom Stress und Alltag abzuschalten. ATMOSPHÄRE sehr entspannt da die Leute auf der Insel null gestresst sind.Wer ein Bootsführerschein besitzt kann sich ein Boot mieten und in eine Bucht wo ihm gefällt.Wirklich sehr zu empfehlen die Insel.