Over Kovacine
Camping Kovacine in Cres in Kroatië biedt veel ruime plaatsen en huuraccommodaties, maar heeft toch een gemoedelijke sfeer weten te behouden. Er zijn genoeg schaduwplaatsen en plaatsen met uitzicht op zee, waar de camping direct aan ligt. Er is ook een naturistengedeelte. Het sanitair wordt goed schoongehouden. Het dorpje Cres ligt op loopafstand.
- € 163
Camping San Marino
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 166
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Melin I/20, 51557 |
Kovacine
Tweede keer dat we hier zijn. Mooie kamping, schoon en proper met zeer vriendelijk personeel die ten alle tijden voor je klaar staan. Helaas steeds meer mensen die een deel van het strand claimen, door hun bedjes en badlakens vroeg in de ochtend daar neerleggen en in de middag er gebruik van maken. Daar wordt door het personeel niet op gereageerd wat veel ergenis en irritatie opwekt. Ik kan daar niet goed tegen dus volgend maar iets anders zoeken. Jammer
Geweldige camping dichtbij het bijzonder mooie Cres dat op loopafstand van de camping ligt ( via aangelegd wandel/fietspad langs de kust ) .
De camping is groot maar dat merk je niet op je kampeerplaats .
Mooi fijn kiezelstrand ( wel waterschoenen meenemen ).
Het sanitair is super netjes en heel schoon, wordt de gehele dag door gepoetst .
Vele leuke terrassen en goede restaurants in Cres zelf , dus geen gebruik van gemaakt op de camping zelf .
Leuk uitstapje is de excursie met de boot naar de eilanden tour . Zijn een week op deze camping met de camper geweest en daarna doorgereisd naar Mali Losinj ( Poljana ) ook zeer de moeite waard .
Mooi eiland Cres , was een top vakantie.
Zure nasmaak!!! Ondanks een zeer prettig en rustig verblijf begin oktober vernamen wij bij thuiskomst het volgende. Op de camping, zoals op zoveel, lopen een aantal katten rond. Tot onze blijdschap worden ze goed verzorgd door de medewerkers. Gedurende de winter worden ze door de lokale bevolking gevoerd en samen met de dierenarts gevangen en gecastreerd/gesteriliseerd om daarna terug gezet te worden. De camping staf pretendeert diervriendelijk te zijn en hieraan mee te werken. Niet dus!!! De eigenaresse heeft nu een hoop katten tegen de Kroatische wet in gevangen en verplaatst naar een caravan op het industrieterrein langs een drukke weg. Er zijn al een aantal katten op zoek naar eten doodgereden door deze illegale actie.

Kovacine
Camping Kovacine is een best grote camping. Maar het is een camping die niet groot voelt. Er hangt altijd een gemoedelijke sfeer en je bent van alle gemakken voorzien.
Zelf komen we hier al jaren. Soms een hele vakantie lang, en soms een paar dagen om de vakantie mee af te sluiten. We vinden het namelijk leuk om ook nieuwe plekken te ontdekken, maar zijn zo verknocht aan deze plek, dat we stiekem elk jaar wel even terug willen.
Wat voor mijzelf twee vereisten zijn, is dat je prima kunt lopen vanaf de camping naar het dorpje, en dat de camping echt direct aan de zee ligt. Dat maakt voor mij de ideale plek in een prachtig land om hele fijne herinneringen te maken!
Grote camping met genoeg plekken aan het kiezelstrand onder de olijfbomen.
Geen zwembad maar niet gemist.(ze zijn er wel 1 aan het bouwen die in 2019 wel klaar zal zijn)
Het volgende niet verder vertellen maar je komt er zeer weinig nederlanders tegen. Van de 900 plekken waren er maar ongeveer 10 met een nederlands kenteken
Prachtige camping, mooie ligging en super schoon sanitair.
Vriendelijk personeel. Wij verbleven in een mobilelhome, deze was erg schoon en de bedden waren opgemaakt. Na een week kregen we schonen lakens erg prettig.
Ondanks dat het een grote camping is erg rustig.
De camping ligt op loopafstand van het gezellige dorpje, heerlijke wandeling langs de zee.