Maistra Camping Koversada
We hebben de beste aanbieders voor Maistra Camping Koversada voor je op een rij gezet:
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Koversada 1, 52210 |
Website | |
Social media |
Easyatent Safari tent Bijela Uvala
Vakantiepark
Maistra Camping Koversada
Nu voor de 2e keer op Koversada Camping Park, vorig jaar hier 3 maanden geweest. Buitengewoon gastvrij, vriendelijk en behulpzaam personeel. Sanitair 5*. Veel gelegenheid om te relaxen in zon of schaduw. Receptie 24/7 open, nachtbewaking aanwezig. Outstanding service! Het restaurant Basilico is beroemd in de regio vanwege hoogstaande culinaire prestaties en accurate, vriendelijke bediening. In er op Koversada een ongedwongen, relaxte sfeer! Zeker een aaanrader....
Fantastische camping, ligging aan zee en veel voorzieningen en zeer vriendelijk personeel Leuke plaatsjes in de buurt heerlijk eten en nog betere cocktails. Voor onze pubers de camping to be !! En van alles te doen. Wij gaan volgend jaar voor de vierde keer hier naar terug en kunnen niet wachten.
We hebben camping Koversada geboekt 3 dagen voor vertrek, waren nl een rondreis aan het maken in dalmatië. Ze hadden nog plaats vrij, en we hebben meteen gereserveerd.De ontvangst was uitstekend, en de plek voor de caravan was perfect, bijne volledig waterpas.( gemakkelijk met de pootjes plaatsen) Op het campingterrein ligt een pizzeria Basilico. Super eten, veel varatie op de kaart, heerlijk van smaa, alles vers gemaakt en dit alles voor een schappelijke prijs.
Maistra Camping Koversada
Zo hadden we die eerste Glamping-tent, die praktisch in het restaurant staat :-). Het is even wennen, maar over het algemeen is het erg prettig. Het restaurant is absoluut fantastisch, de service, het eten, de sfeer, we hebben echt geweldige avonden gehad! Een heerlijk kamp, relaxed met een bar en leuke muziek. Alle faciliteiten zijn uitstekend en op het strand heb je verschillende mogelijkheden. De ligging is uitstekend, dichtbij het strand en leuke uitstapjes/steden op korte afstand. Aanbevolen.
Heerlijke camping waar service en gastvrijheid nog iets betekenen ! Heerijk en uitstekend restaurant op de camping met zeer fijne prijzen ! Mooi en modern sanitair. Alles wordt goed onderhouden en schhoon gehouden. Kampeerplekken verschillen in grootte, maar ook voor de grotere caravans zijn er zeer geschikte plaatsen, onze caravan van 8 meter past mooi over dwars zodat je ook niet tegen elkaars "rug" aan zit te kijken. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel ! Wij zijn hier nu voor de vierde keer en voor volgend jaar alweer geboekt, als je een bepaalde plek wilt dan moet je daar wel snel bij zijn. Voor ons niet snel een andere camping meer, kinderen soms wat luidruchtig, net als de honden, maar dit ligt meestal aan de ouders en baasjes. Weinig last dit jaar. Aanrader ! Verder wat ons betreft alle lof naar het personeel, dat altijd vriendelijk en erg behulpzaam is.