Aminess Laguna
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Mooi hotel, prachtige locatie, bedingen goed, eten was fantastiche. Kamer zoals verwacht een dikke voldoende. Mooi uitzicht op de zee.
Samen met mijn vriend hier voor 5 dagen verbleven.
Personeel is zeer vriendelijk, je voelt je er echt welkom. Kamers zien er goed en schoon uit! Wij verbleven op basis van halfpension. Het ontbijt is echt goed. Veel keus, o.a. vers gebakken eieren en pannenkoeken. Het diner vonden wij minder goed, weinig keus/afwisseling. Daarnaast moet je bij het diner de drankjes apart betalen. Dit vond ik bijzonder.
Het zwembad is een zout waterbad en van goede temperatuur. Genoeg ligbedden en voorzien van voldoende parasols. Zwembad beschikt over douche kabines, erg prettig.
Het strand is zeer klein! Druk en bijna geen plek.
Verder is er weinig tot geen animatie. Bij het zwembad is het stil, geen muziek. Savonds speelt er af en toe een bandje, dat was het. Dat vond ik wel jammer.
Voor deze reisduur zeker wel een prima/goed hotel.
Prima hotel, voor ons nog net niet te groot/kolossaal, goede en schone kamers (wel blij dat we kamer met balkon gekozen hadden), super ontbijtbuffet, prachtig zwembad. Aardig en voorkomend personeel. Kortom, prima verblijf gehad daar.
Dit is een geweldig hotel voor relaxed en zeer luxe op een prachtige locatie vakantie vieren. Heerlijke kamers met airco, uitstekend ontbijt- en dinerbuffet, zeer prettig en professioneel personeel. Je kunt niet meer dan details bedenken om kritiek te uiten. In mei 2015 is dit hotel na een totale renovatie en modernisering heropend. En je kunt er heerlijk lunchen terwijl je, je spullen bij het zwembad achterlaat, tegen aantrekkelijke prijzen.
Ik had voor mijn reis naar dit hotel de slechte recensies gelezen. Ik was voorbereid op alles, maarrrrrrrrrr de slechte beoordelingen zijn onterecht!!! Het is een ***hotel dus veel luxe kan men niet verwachten. De kamers waren dan ook niet erg groot en luxe, maar de bedden waren prima! De kamers werden elke dag schoongemaakt en voorzien van schone handdoeken. Om de andere dag werden de bedden verschoond! Ook op zondag werd er schoongemaakt. Het eten was ook prima! Elke dag was er een royaal ontbijtbuffet waar het aan niets ontbrak en het dinerbuffet was ook heerlijk; elke dag vis, kip en vlees; meerdere soorten groenten, diverse salades en men kon kiezen uit rijst, pasta en aardappelen. Als deserts was er fruit, fruitcocktail, gebak, pudding en ijs. Tijdens het eten waren de drankjes gratis, ook wijn en bier. In de bar of op het overdekte terras kon men heerlijk zitten en de drankjes waren ook daar niet duur. Op het terras had je een mooi uitzicht op zee. Wat wil een mens nog meer!
2011.06.11-18. között nyaraltunk itt. Csak szuper dolgokat tudok írni róla. Könnyen megtaláltuk. Ingyenes, jó parkolóhely volt a szálloda előtt közvetlenül. Az all inclusive light ellátás az hibátlan volt. Büférendszerben reggeli,ebéd, vacsora amihez korlátlanul ihattunk sört, bort, üdítőt és egy kávéautomata is volt amiből kedvünkre ihattunk kávét, capuccinot stb. Az ételek nagyon változatosak voltak, bőséges a kínálat minden étkezéskor, igényes étterem, gusztusos tálalás. Az italt mindenki magának engedte, sört csapolhatta. A szállodának van saját tengervizes medencéje és gyerekpancsolója ami csodálatosan szép és tiszta. Az egész szállodára jellemző a makulátlan tisztaság. Mikor mi voltunk a napágyért és napernyőért nem kellett fizetni csak reggel időben rá kellett tenni a törölközőt és nem nyúltak hozzá. A tenger kb. 100 méterre van a szállodához kényelmesen megközelíthető ott is lehet strandolni. Ideális kisgyermekeseknek, mert van egész napos animációs program és játszótér is.
Strandhotel | Beschikbaar |
Bijgebouwen | 1 |