7.1GoedScore uit 259 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Huisdieren toegestaan
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Camping Zelena Laguna (Poreč) aan de Kroatische kust is een aanrader voor gezinnen. Met name tieners hebben de vakantie van hun leven dankzij de disco en het grote zwembad. In het Aquapark in de buurt zijn de kinderen de hele dag zoet. Leuke uitjes dichtbij de camping zijn Poreč, Vrsar en Funtana. W...

Camping Zelena Laguna

7.1GoedScore uit 262 reviews

Top vakantie
Door Richard op 13-08-2023

Mooie camping met prima voorzieningen. Net personeel. Alleen wel duur allemaal. Ze draaien vakantiegangers wel overal alle ledematen uit. 4 euro voor een magnum.... Maar ja, met de nodige eigen voorzieningen kun je hier prima vertoeven. Fietsen met kleine kinderen i hier geen aanrader. Wij hebben ze meegenomen, maar niet gebruikt. Wegen zijn er niet echt voor ingericht

Fijne camping
Door Eric op 09-08-2023

Met gezin en caravan in augustus 23 op zelena laguna verbleven. Fijne camping. Vriendelijke mensen bij aankomst en restaurants. Mooie ligging aan de zee. Ook mooi zwembad aanwezig ( dus voor ieder wat wils ) dicht bij Porec wat bezichtiging waard is. Een aandachtspunt bij zwembad. Mag geen eigen stoeltjes meenemen ter gebruik ook al heb je twee bedjes gehuurd. Jammer..

Niet voor herhaling vatbaar
Door Kleijwegt op 04-07-2023

Bij aankomst zeer onbeschoft ontvangen. Eerste week om 08.00 harde muziek voor de caravan, gym georganiseerd door Cherry Tour die ook accomodaties verhuurd. Er waren bouw werkzaamheden dus geluidsoverlast. Ook reden er vrachtwagens en heftrucks en graafmachines over de camping. Caravan was niet in orde veel gebreken. Direct een klacht ingediend, 70 euro compensatie uit coulance ontvangen.Nooit meer!

Camping Zelena Laguna

op zich heerlijke camping.
Door netty vd leek op 17-09-2022

wij komen hier al 10 jaar. echter merken we dat er de laatste jaren veel minder toezicht is en dat er zeker dit jaar heel erg veel honden zijn. nu zijn de honden niet het probleem maar wel de baasjes daarvan. Honden plassen en poepen overal en lopen erg veel los!! zo erg dat je zelfs op de wc tijdens je behoefte bezoek krijgt van een loslopende hond. Ik vind dit niet normaal!!1

tegenvaller
Door Cathelijne op 20-08-2022

LIgging van de camping mooi, dicht bij zee en een supermooie langgestrekte boulevard. Voor jonge kinderen ben je aangewezen op het kiezelstrandje van de nabijgelegen camping,dit was drluk/Strandwacht aanwezig, maar zat de keren dat ik voorbij kwam op zijn telefoon. Bij het zwembad was het overdag niet te doen, veel te druk en overzichtelijk!De badmeester had meer oog voor zijn telefoon, dan voor de badgasten. Heel storend.Voordeeltje; hij had niet door als je een parasol pakte of een ligbed ;-)Maar dus totaal geen controle, overzicht. Het zwembad was open tot 20u,om 19.40 begon de badmeester al met iedereen eruit te sturen. Bizar! Dit aangeven, ook bij de directie en dat is goed opgepakt.De dag erna veranderde dit.Animatie; waardeloos! Jonge meiden die erg moe/gaperig waren ;-) en op hun telefoon zaten.Kids mochten dan kleuren aan de tafel. That's it!Dan de overlast qua harde muziek ELKE avond van 20-23.30 van nabijgelegen camping.

Grote camping met verschillende 'zones'
Door JNJ op 19-08-2022

Zelena is een (voor ons) grote camping. Doordat de camping uit verschillende zones bestaat, heb je dat niet echt door. Zone B vonden wij het meest prettig; ' achterop' de camping, meerdere schaduwplekken (ook plekken die de hele dag zon hebben overigens) Wel iedere dag een 'klimmetje' van en naar het zwembad of het strand. Sanitair wordt goed schoongehouden, de hele dag zijn er schoonmaaksters. Douches zijn prima; volop warm water, goede straal, geen 'tijd'. Hier en daar wordt het gebouw wel wat ouder. (Niet bij alle sanitair gebouwen geweest overigens). Als je van stil en rustig houdt, is dit niet de meest passende camping; 's avonds is er (tot een uur of 23.00/24.00) duidelijk muziek te horen van de nabijgelegen camping. Onze meiden (14 en 17) hebben zich op de camping prima vermaakt; veel leeftijdsgenoten, 's avonds naar Inter of naar Byblos (discotheek), vlakbij de camping. Beveiligers 's nachts bij de ingang van de camping.

Huisdieren

Wlan internet