Camping info
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping Lanterna ligt aan de kust van Istrië, een provincie in het westen van Kroatië. Deze camping wordt door reviewers beoordeeld als erg netjes en schoon. Zij ervaarden een plezierige vakantie op deze groots opgezette camping die van allerlei faciliteiten is voorzien. Ben je toe aan een welverdie...
Camping Lanterna
Wij verbleven in de eerste 2 weken van september op deze mooie camping. Voorop staat dat wij hier een fijne vakantie hebben beleefd. Echter delen wij ook wel deels de meningen van andere gasten in hun reviews (te groot, te duur, te druk). Wat we echter nergens lezen is het volgende: bij aankomst op deze camping dien je alle PASPOORTEN IN TE LEVEREN. Ondanks ons protest en het feit dat dit o.g.v. privacywetgeving gewoon verboden is was het, onvriendelijke, meisje achter de balie onverbiddelijk. Het was of inleveren of geen toegang tot de camping. Tsja, daar sta je dan na een lange reis. Als reden mompelde het meisje achter de balie iets van "controle door de politie". Oh ja? Wij wisten niet dat Kroatië een politiestaat was? Het moeten inleveren van je paspoort is echt onacceptabel en het mag gewoon niet! Wij willen campinggasten dan ook bij deze waarschuwen voor deze praktijken! Wij gaan zeker een klacht indienen bij de camping.
Massale camping met mega prijzen . We zijn camping Umag gewent en nu voor de verandering eens een keer Lanterna proberen . Direct laatste keer. Veel overlast van stepjes en nachtelijk lawaai. Sinds de Euro durven ze werkelijk overal geld voor te vragen. Helaas viel de camping ons erg tegen. Kroatië als land is ondanks alles geweldig .
Een mooie camping op foto's en dat is in werkelijkheid ook zeker zo alleen veel te veel mensen per facilitaire unit en hetzelfde geldt voor de mooie zwembad met de glijbanen mooi maar veel te druk.
Een regels waar betreft de snelheid op de camping zijn er niet, en ook voor fietsers gelden geen regels want ben zelf op een voetpad aangereden door iemand op een mountainbike.
Daarnaast werd ook de jeugd niet aangepakt voor de overlast op de camping die sinds tot diep in de nacht duurde

Camping Lanterna
Grote camping, maar dat voelt wat ons betreft niet zo. Door de verschillende zones, hoogte verschillen en de aanleg niet direct het gevoel dat het een mega camping is.
Wij hadden een staanplaats. Elke zone zit dicht bij de zee, maar soms wat verder van het grote zwembad en het centrale plein. Maar eigenlijk alles goed te lopen. Sommige plekken hebben wel een boom midden op de plek. Dat is wel lastig. Ze zouden eigenlijk foto's per plek beschikbaar moeten hebben zodat je vooraf weet welke plek geschikt is.
Camping is zeker duur, maar dat zijn alle campings daar in de regio. Zwembad was voor ons prima (kinderen van 8 en 10) en vonden wij niet super druk. Animatie en avondprogramma vonden wij goed.
Qua prijzen zijn restaurants aan de prijs, maar niet te duur. Losse ijsjes vonden wij wel echt te duur (€ 5,30 voor Magnum). Omgeving is erg mooi en veel te doen.
Sanitairgebouwen die wij hebben gezien allemaal netjes en heel schoon.
We hebben met 3 gezinnen 2 weken op de camping gestaan en verbleven in een sta caravan in zone I. Na het lezen van de reviews waren we wat huiverig… hoge prijzen, massaal etc. Om die reden plaats ik nu ook een review want jeetje wat is dat allemaal niet waar zeg! Onze ervaring: Massaal: ja klopt, maar je boekt ook een van de grootste campings van Kroatië dus ben daar dan ook op voorbereid. Het heeft ook voordelen. Elke zone heeft eigen bakker dus nooit ver lopen en iedere ochtend warme broodjes en croissantjes. Nooit op! Dat hebben wij nog niet eerder op een camping meegemaakt. Betalen voor bedjes:parasol: klopt, maar hé! Je hoeft hier GEEN handdoekje te leggen. En neem gewoon je eigen stoeltje mee en je ploft op het grasveld. Altijd plek! Duur: het is maar wat je duur vindt. Het is nog steeds stukken goedkoper dan NL. Salade 5,90, ijsjes rond de 3 euro. Restaurants allemaal met live muziek! Alles mega schoon. Kortom top camping!
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |