Advertentie

Krka National Park

9.3Fenomenaal

Score uit 106 reviews


 • 10Peter Strooij28-07-2019

  Schitterende watervallen in sprookjesachtig decor!

  Dit park met zijn wonderschone watervallen, wandelpaden en geweldige uitzichtpunten is misschien nog wel indrukwekkender dan de Plitviche meren! Wellicht doordat het kleinschaliger is en bijna sprookjesachtig. Via een prima wandelpad daal je af in de kloof waar de watervallen zich bevinden. Lopende over brede houten wandelpaden kun je genieten van het ruig stromende water met zijn duizenden vissen. In het park zijn tevens een paar gezellige eet-drank gelegenheden met voldoende zitmogelijkheden. Onderweg zijn er ook de nodige foto-momenten. Hoogtepunt is de mogelijkheid om aan de voet van de grootste waterval een duik te nemen in het kraakheldere (maar best wel frisse) water. Ook een bezoek aan de oude energiecentrale en de originele water aangedreven houtmolen zijn bijzonder leuk. Na afloop wordt je weer keurig netjes met bussen naar de ingang en parkeerterrein boven gebracht. Kortom: een echte aanrader voor jong én oud!

  Gereisd met vrienden in juli 2018

 • 9Priscilla17-11-2018

  Rustgevende omgeving zeker aan te raden!

  Heerlijke omgeving! Vooral in oktober is het rustig en kan je een heerlijke wandeling maken in het natuurgebied. Een halfuurtje daar vandaan is een super mooi dorpje Rastoké met watervallen en een rustgevende sfeer. Lokale restaurantjes zijn zeer aan te raden en heel goedkoop.

  Gereisd met partner in oktober 2018

 • 9Vera24-09-2018

  Super!

  Mooi park. De watervallen zijn makkelijk te bereiken via een looppad. Zelfs in de zomer zijn ze de moeite waard om te bekijken. Wel aan de dure kant, ca €25pp voor volwassenen als je alleen voor de watervallen komt. Als ik dit had geweten had ik mij beter voor kunnen bereiden door er een wandeltocht door het park erbij te doen. Het park zelf is namelijk ook de moeite waard!

  augustus 2018

 • 10Ingeborg12-05-2018

  Fantastisch!

  Dit was zo ontzettend prachtig! Het mooiste dat ik ooit in mijn leven gezien heb! We hebben ons uren vermaakt, heerlijk gezwommen en gewandeld. Heel veel foto's gemaakt. Echt fantastisch.

  Gereisd met partner in juli 2016

 • 10Mieke Nys22-03-2018

  Het zwemmen aan de grote waterval maakt het "top"

  Dit park is net een sprookjeswereld waar enkel de elfjes nog ontbreken. Je kan er op houten paden tussen de natuurpracht wandelen. En het belangrijkste; je mag er aan de grote waterval zwemmen, dus zeker de moeite om je zwemgerief mee te nemen. Ook staan er interessante infoborden over de fauna en flora. Echt geweldige bijna bovennatuurlijke pracht! Zeker een aanrader.

  Gereisd met partner in juli 2016

 • 9C. Van Baren26-02-2018

  Fantastisch

  Schitterende reis langs de mooie kustlijn van Kroatië. Prima begeleiding en chauffeur. Dubrovnik is een must, een prachtige vestingstad met een hoop cultuur en niet te vergeten Mostar een prachtige plaats met een roerende geschiedenis. De natuur is geweldig zo ook de Krka watervallen en de Plitvici meren maakte grote indruk.

  mei 2017

 • 9P.Kaaij23-02-2018

  Fantastisch

  Het is een prachtig park met schitterende watervallen, een aanrader.

  Gereisd met partner in juni 2016

 • 9givago23-11-2017

  Natinonaal park

  Een 20 tal km buiten Sibenik ligt het nationaal park Krka dat in 1985 werdt geopend.Je kan het park vanuit verschillende plaatsen in de buurt van Sibenik bezoeken , maar de meeste mensen starten in Skardin.Vandaar kun je te voet of met de boot naar de skardin buk waterval.Via een houten pad is het mogelijk om rondom de watervallen te lopen (soms met trappen) reken op 1uur 30.Je komt oude watermolens en huisjes tegen;prachtige wandeling.Prijs in September 110 kuna. Tegen extra betaling kan je ook nog naar een eilandje varen met een klooster, een museum en een winkeltje.Wel lang varen, onderweg zie je geen watervallen wel een mooie natuur. Aan de Skardin Buk waterval zijn terasjes en restaurants,ook enkele kraampjes met eten en drinken.Hier is ook gelegenheid om te zwemmen onder de waterval

  Gereisd met partner in september 2017

 • 7Familie Bosman18-09-2017

  erg mooi, erg druk

  In het hoogseizoen is het erg druk Veel dagjes mensen die een dagje komen zwemmen. Prijs is inclusief boot. € 15,- Heeeeeel veel mensen, te druk voor normaal te kunnen wandelen.Lange wachtrijen. Veel mensen die buiten de grenzen gaan. Je mag alleen zwemmen bij de grote watervallen. Maar de reddingsbrigade had t er druk mee. Jammer van het natuurwonder. Organisatie, treed gerust wat harder op.

  augustus 2017

 • 8Anja06-07-2017

  te duur

  mooie natuur, maar je kan er maar halve dag vertoeven, wil je het hele gebied bekijken moet je weer 100 kuna (de boot)bijbetalen, (intree was 180 p.p )terwijl je bij de plitvic een all in prijs betaalt.vergelijkbaar is het waard om door te rijden naar de plitvic meren.

  Gereisd met vrienden in juni 2017


10 van de 106 reviews gezien