Importanne Resort - Importanne Suites
- Airconditioning
- Restaurant
- Zwembad
- Sportfaciliteiten
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelZeer schoon20 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf RotterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 662 Ga naar accommodatieAmadria Park Andrija
HotelErg kindvriendelijk15 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Dortmund AirportIncl. transferIncl. ruimbagageLogiesp.p. vanaf€ 668 Ga naar accommodatieBorovnik
HotelZeer schoon11 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Dortmund AirportIncl. ruimbagageHalf pensionp.p. vanaf€ 464 Ga naar accommodatieMlini
HotelGoed eten15 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf RotterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 474
- Hanny Gale15-09-2009
Fantastiek!
Importanne Resort was een uitstekende verrassing die ik aan iedereen aanraad. Ik was er in 2009. Wij hadden een twee-kamer suite dat heel spectaculair was. De dag van aankomst kregen we een persoonlijke toer van alle faciliteiten. Er werd zelfs een roos naar onze suite gebracht. Het heeft een uitstekend ontbijt buffet. Goed restaurant. Het is gunstig geleden. Rustig, en de bus die rechtstreeks naar het Centrum van Drubrovnik rijdt stopt ervoor. De bus gaat van eindpunt naar eindpunt, dus zelfs voor diegenen die de weg altijd kwijt raken, kan het niet mis gaan. Naast het hotel is een scuba diving, snorkeling school waar ook parasailing gedaan kan worden. Het hotel heeft twee zout water zwembaden (kinderen en volwassen) die elke avond helemaal leeg wordt gemaakt en dan weer gevuld voor de volgende dag. Ook kan men direct in de zee zwemmen. Ik raad dit hotel echt aan. Al het personeel was heel vriendelijk en hielpen mij allerlei leuke tripjes te reserveren.
- Ligging
- KluisBeschikbaar
- TVBeschikbaar
- SaunaBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensKardinala Stepinca 31, 20000