Vakantiebeurs korting in november 2019

Korting voor de Vakantiebeurs

Verlang jij tegen het einde van het jaar of aan het nieuwe jaarbegin ook steeds zo naar de opening van de Vakantiebeurs in Utrecht? De kaarten zijn zoals steeds haarscherp gepri... [Meer informatie]


 • 50 jaar vakantiebeurs, kom en geniet!

  De Vakantiebeurs viert feest! Deze 50e editie krijgt een gouden randje! ... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Vakantiebeurs korting: Winacties en voordeel!

  Vakantiebeurs is jarig….en dat vieren we groots! Als je je entreekaartje... Meer informatie
  Pak deze korting
 • black friday banner
 • € 50 Vakantiebeurs korting & winactie van Isropa Reizen!

  MAAK KANS op mooie prijzen: Als je je entreekaartje koopt in de online v... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Geniet nu van de activiteiten van Vakantiebeurs!

  Geniet nu de verschillende activiteiten aangeboden op de website van Vak... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Fiets-wandelroutes nu voordeliger met Vakantiebeurs korting

  Plan nu voordelig fiets-wandelroutes met Vakantiebeurs korting! Ga metee... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Als eerste op de hoogte van een Vakantiebeurs korting!

  Mis nooit meer een Vakantiebeurs korting of aanbieding bij inschrijving ... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Profiteer nu: Voordeeltickets bij Vakantiebeurs!

  Bestel nu voor 27 december je tickets voor de Vakantiebeurs en profiteer... Meer informatie
  Pak deze korting
  Deze week geüpdatet
 • € 50 Vakantiebeurs korting & winactie van Isropa Reizen!

  Als je je entreekaartje koopt in de online voorverkoop ontvang je ook no... Meer informatie
  Pak deze korting
  Deze week geüpdatet

Vroegboekkorting gemist? Geen zorg. Geniet van onze Vakantiebeurs korting

De feesten zijn nog maar net gedaan, of van donderdag 10 januari tot zondag 13 januari word je al opnieuw ondergedompeld in een uitzonderlijke ervaring. De Vakantiebeurs 2019 is volop op voorhand genieten van je toekomstige reis of reizen, gemakkelijk dichtbij of exotisch ver weg. Vind je het ook zo heerlijk in die gezellige drukte te struinen van de ene stand naar het volgende? Blader je ook zo graag door de kleurrijke folders, en snuif je verheerlijkt de geur op van de lekkernijen die je aan sommige kraampjes kan eten? Met de Zoover korting voor de Vakantiebeurs kan je je ticket voordelig kopen. Ons voordeel wordt nog groter als je de vroegboekkorting reeds gemist hebt. Gebruik onze actiecode voor de Vakantiebeurs en fiets, rijd of wandel naar het Jaarbeursplein te Utrecht. Ook met de trein raak je er vlot. Er zijn weer talloze activiteiten te beleven zoals de kidsroute, de duiktank en het kooktheater. Kijk je liever naar een presentatie of haal jij je hartje op als je kunt meedoen aan een interactieve workshop? Dit jaar staan de theaters nog meer in de schijnwerpers. Over het nieuwe Oman-theather verklapt niemand al iets, maar het belooft alvast een leuke verrassing te worden.

Gewoonweg in Utrecht verre oorden beleven dankzij onze vakantiebeurs korting

Op reis vertrekken kan soms wel eens een inspannende ervaring zijn, tenzij je jezelf goed voorbereidt. Daar zorgt de Vakantiebeurs in Utrecht jaarlijks voor. Je vindt hier steeds weer massa's informatie. Welke papieren heb je nodig als je met de auto naar het Reuzengebergte in Tsjechië wil gaan, of waar kan je je inenten als je plannen maakt om een cruise over de Congo rivier te maken? Vooral is het heerlijk verpozen aan de stands waar men de landen promoot. Er komen jaarlijks steeds meer bestemmingen bij. Wilde je de tempels van Borobudur al altijd eens van dichtbij zien? Lijkt een watersafari je wel wat aan het strand van Alter de Choa, midden in het Braziliaanse Amazonebekken? Wil je gewoonweg relaxen en van de luxe genieten? Misschien kan je dit jaar eens naar de Malediven trekken?

Wees er snel bij en geniet ten volle van de Vakantiebeurs korting

De voordelen plukken van onze Vakantiebeurs aanbiedingen is heel eenvoudig. Houd gewoonweg de code voor de Vakantiebeurs klaar. Voer "Vakantiebeurs" in het zoekvenster in. Je wordt automatisch doorgeleid naar de winkelpagina, waar je jouw product kunt kiezen. Code ingevoerd, tickets besteld? Dan is het alleen nog maar eventjes wachten totdat je de bevestiging per e-mail ontvangt. Trek alvast een rode cirkel rond 10, 11, 12 of 13 januari op je kalender. De Vakantiebeurs in 2019 wil je zeker niet missen!