Thalys aanbieding in november 2019

Aanbieding Thalys train van Amsterdam of Rotterdam naar Disney of Parijs

Een dagje of weekendje weg hoeft niet veel tijd te kosten, als je de reis slim aanpakt. Met de aanbieding voor Thalys trek je kriskras door België, Frankrijk, Duitsland en Neder... [Meer informatie]


 • Thalys aanbieding: reis vanaf €135 naar Parijs-Nord

  Reserveer nu vanaf slechts €135 treinreizen naar Paris Nord tijdens de T... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Betaal vanaf €21 naar Rotterdam voor treinreizen bij Thalys!

  Geef nu vanaf slechts €21 uit aan treinreizen naar Rotterdam tijdens de ... Meer informatie
  Pak deze korting
 • black friday banner
 • Reserveer nu voordelige kinder reizen bij Thalys!

  Reserveer nu voordeliger kinder treinreizen tijdens de Thalys aanbieding... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Treintickets nu vanaf €49 naar Frankrijk bij Thalys!

  Reserveer nu vanaf slechts €49 treintickets naar Frankrijk tijdens de Th... Meer informatie
  Pak deze korting

In een mum van tijd van Noord-Holland naar het zuiden van Frankrijk tijdens de Thalys aanbiedingen

Al bijna 25 jaar zorgt Thalys ervoor dat je van Amsterdam naar Parijs of van Rotterdam naar Parijs kunt reizen in een uurtje of drie. Nu zorgen we er bij Zoover met de aanbieding voor Thalys ook nog voor dat je dit razend goedkoop kunt doen. De Zoover Thalys korting pakken betekent genieten van een mooi pak voordelen. • Wil je een zomervakantie aan de Middellandse Zee boeken? Dan ligt een ticket naar Marseille Saint-Charles voor de hand. • Geniet je het meest van quality time samen met je gezin? Dan ga je toch naar Disney! Er is een geregelde verbinding naar Marne-la-Vallée. Dit kun je trouwens prachtig combineren met enkele dagen Parijs. Je moet alleen maar slim zijn en onze Thalys actie kiezen. • Ben je een liefhebber van wintersport? Tijdens de koudste maanden van het jaar legt Thalys verbindingen in naar Bourg-Saint-Maurice. Bestel snel je tickets en pak je skilatten al maar in! Met de Zoover Korting voor Thalys verlies je geen tijd op de route naar je bestemming, en geef je ook niet teveel geld uit. Misschien vraag je je af hoe het systeem dan werkt om gebruik te maken van de Zoover korting. Dat is eenvoudig; gewoonweg op onze kortingscode klikken. Automatisch land je op de Thalys website bij het winkelmandje. Daar moet je alleen opletten dat je code in het daartoe bestemde vakje staat voordat je de aankoop doet.

Wat zit er nog allemaal in onze Thalys aanbieding?

De Thalys nemen, is meer dan alleen maar reizen. Dit netwerk van treindiensten op het hogesnelheidsnetwerk is er bijzonder fier op een zo comfortabel mogelijke reiservaring aan te bieden. • Hun loyaliteitsprogramma zorgt ervoor dat de voordelen steeds mooier worden naarmate men vaker reist. Wie voldoende Miles spaart, kan deze inwisselen voor Thalystickets, kortingsbonnen of een goedkoop of zelfs gratis uitje naar het museum. • Internetten onderweg wordt dubbel zo leuk dankzij het "high speed wifi internet on the high speed Thalys train". • Voor een hapje en een drankje staat de Welcome bar open. Laten we ook niet vergeten dat de Thalys-treinen een pak minder CO2 uitstoten dan een auto. Milieuvriendelijk reizen betekent de trein nemen.

Twijfel niet te lang om de Thalys aanbieding te gebruiken

De service van Thalys staat zeer hoog aangeschreven bij hun klanten. Reizen met kinderen betekent bij Thalys geen bron van stress. Ook het huisdier meenemen op de Thalys mag onder bepaalde voorwaarden. Vanzelfsprekend denken ze ook aan minder mobiele reizigers. Hun treinen zijn berekend op rolstolgebruikers. In feite zijn er teveel voordelen om op te sommen. Voeg daar dan het voordeel van de Zoover korting bij, en je hebt geen enkele reden om niet met supersonische snelheid een ticket te boeken.