Sunny Cars kortingscode in oktober 2019

Sunny Cars korting

Helaas worden er bijna nooit Sunny Cars kortingscodes uitgegeven. Om jou toch de goedkoopste huurauto's te doen vinden, verzamelen wij hier voor jou alle actuele aanbiedingen va... [Meer informatie]


 • Krijg €10 korting wanneer je via HappyCar je auto huurt!

  Geniet nu van een HappyCar korting van maar liefst €10 wanneer je hier e... Meer informatie
  Pak deze korting
  36 Vandaag gebruikt
 • Gratis annuleren met de Flexservice van Sunnycars

  U kunt bij Sunny Cars profiteren van de Flexservice. Dit betekent dat u ... Meer informatie
  Pak deze korting
  Deze week geüpdatet 53 Vandaag gebruikt
 • HappyCarBanner
 • Auto huren zonder creditcard bij Sunny Cars

  Wil jij graag een auto huren zonder creditcard? Bij Sunny Cars is dit mo... Meer informatie
  Pak deze korting
  Deze week geüpdatet 18 Vandaag gebruikt
 • Blijf altijd op de hoogte van alle Sunny Cars aanbiedingen met de nieuwsbrief

  Voer uw gegevens vandaag in op Sunnycars.nl en ontvang kosteloos de nieu... Meer informatie
  Pak deze korting
  41 Vandaag gebruikt
 • Kies voor de servicepaketten van Sunny Cars

  Maak uw huurauto vandaag op maat met de servicepakketten van Sunny Cars.... Meer informatie
  Pak deze korting
  6 Vandaag gebruikt

Waar vind je een Sunny Cars kortingscode?

Op deze pagina vind je altijd als eerste een Sunny Cars kortingscode. Wij brengen je direct op de hoogte van nieuwe codes of andere aanbiedingen! In het verleden heeft Sunny Cars al regelmatig kortingscodes beschikbaar gesteld voor het huren van auto's, zoals:

 • €20 Sunny Cars kortingscode
 • €15 Sunny Cars kortingscode

Deze codes waren altijd direct op deze pagina te vinden. Ook zijn er vaak andere aanbiedingen, zoals de Sunny Cars Flexservice. Hiermee bespaar je veel geld, bij het afsluiten van een annuleringsverzekering. Door de flexservice, kan de korting in totaal oplopen tot wel €50,- die je anders was kwijt geweest bij het annuleren van een autoreservering.

Over Sunny Cars

Op sunnycars.nl vind je altijd de mooiste aanbiedingen online en vind je precies de auto die jij nodig hebt! Claim je kortingscode bij het boeken van een auto en zorg dat je 100% zorgeloos op vakantie of zakenreis kunt rondrijden in een Sunny Car! Het motto van Sunny Cars is Rent a Smile, dit merk je absoluut terug in de service en de kwaliteit die Sunny Cars biedt. Het standaardproduct is altijd all-inclusive, je bent volledig verzekerd en je weet precies wat je gaat betalen! Door deze succesformule is Sunny Cars over de jaren uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke Europese aanbieders in autohuur!

De mooiste kortingen op elk type auto die je zoekt!

Wanneer je jouw kortingscode gebruikt op sunnycars.nl kun je de mooiste kortingen claimen op elk type auto! Jouw wensen bepalen precies welke categorie huurauto het beste geschikt is voor jou. Je boekt namelijk niet op type auto, maar op specificaties. Op sunnycars.nl boek je zeer eenvoudig de auto waar jij naar op zoek bent voor je trip. Door middel van icoontjes op de site wordt de capaciteit van het aantal personen en de bagageruimte aangegeven. Wacht niet langer en boek direct je auto voor je volgende trip!

Het beste moment om je kortingscode te gebruiken is op Black Friday

Wil jij graag een auto huren en weet je al voor wanneer, maar wil je zeker weten dat je de voordeligste deal boekt? Zorg dan dat je online je auto boekt tijdens Black Friday op sunnycars.nl. Met de Black Friday deals van Sunny Cars huur je spotgoedkoop jouw auto voor je volgende vakantie. Bovendien is dit het ideale moment om je kortingscodes te verzilveren, zodat je van nog meer voordeel profiteert!

Met de kortings- en actiecodes van Zoover, gegarandeerd de beste auto

Wanneer je een Zoover actie- of kortingscode gebruikt op sunnycars.nl, huur je niet alleen voordelig, maar weet je ook zeker dat je de kwaliteit krijgt die je zoekt! Elk huurcontract bestaat uit een ‘verplicht leveren’ clausule, die betekent dat de auto die jij geboekt hebt ook daadwerkelijk geleverd dient te worden. Indien er op het moment dat jij de auto nodig hebt geen auto’s met dezelfde specificaties beschikbaar zijn dan moet de verhuurder jou verplicht een gratis upgrade naar een betere auto geven! Door deze clausule weet je zeker dat je precies krijgt wat je boekt of meer! Bijkomend voordeel aan Sunny Cars is, dat in het geval van wat voor problemen dan ook er altijd iemand beschikbaar is om je te woord te staan en uit de brand te helpen via het noodnummer die 24/7 beschikbaar is!

Hoe gebruik je een SunnyCars kortingscode?

SunnyCars kortingscode gebruiken
 1. Heb jij op SunnyCars.nl een huurauto gevonden en wil je nog voordeliger uitkomen? Een Sunnycars kortingscode via Zoover kan je daarbij helpen. Lees hier hoe je eenvoudig een kortingscode bij Sunnycars kan inwisselen.
 2. Selecteer je bestemming, datum en tijd waarop je een SunnyCars auto wilt huren en klik op ‘’Zoek huurauto’s’’. Je ziet nu een overzicht van alle huurauto’s die je op je aangegeven datum kunt huren.
 3. Selecteer een auto dat het beste past bij jouw wensen en klik op ‘’Reserveer’’. Je krijgt nu een overzicht van je reisdetails en kun je kiezen uit extra opties zoals GPS en kinderzitjes. Ook kun je hier de bekende SunnyCars Flexservice aanvinken. Wanneer je voor deze service kiest, kun je tot 4 uur voor huuraanvang je boeking kosteloos annuleren. Ga verder naar de volgende stap wanneer je alles hebt ingevult.
 4. Nu kom je op een pagina van SunnyCars waar je je betaalgegevens moet invoeren. Je ziet gelijk een optie met ‘’Ik heb een kortingscode’’. Vink dit aan en onmiddelijk zie je een invulvakje te voorschijn komen. Plak hier je SunnyCars kortingscode en klik op ‘’check’’. Aan de rechterkant zie je gelijk dat de SunnyCars korting wordt verrekend. Kies vervolgens hoe je wilt gaan betalen. Dit kan via iDeal of met een Creditcard.
 5. Wanneer je je gewenste betaalmethode hebt geselecteerd, word je gevraagd om wat persoonlijke gegevens in te vullen. Ook kun je hier een SunnyCars account aanmaken of bij SunnyCars inloggen met je bestaande account. Vul alles in en ga verder naar de volgende stap.
 6. Hier zie je een samenvatting van je boeking. Controleer hier op alles correct is ingevuld en klik op bevestigen. Na het bevestigen ontvang je een link waarmee je kan betalen. Je krijgt nog een bevestiging via de mail en nu kun je je SunnyCars huurauto in Malaga, Ibiza, Curacau of ergens anders ter wereld ophalen.