Slagharen korting

Slagharen aanbieding in mei 2019

Ben je fan van een pretpark, maar heb je zin in eens iets anders dan de Efteling? Dan is de Slagharen korting ongetwijfeld iets voor jou. Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsb... [Meer informatie]


 • Slagharen aanbieding: accommodaties nu vanaf €26!

  Betaal nu vanaf slechts €26 voor accommodaties gedurende de Slagharen aa... Meer informatie
  Pak deze korting
  Deze week geüpdatet
 • Reserveer nu lodges vanaf €425 bij Slagharen!

  Reserveer nu vanaf slechts €425 Nevada Deluxe lodge met jacuzzi tijdens ... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Slagharen deal: fietsarrangementen nu vanaf €179!

  Spendeer nu vanaf slechts €179 aan fietsarrangementen gedurende de Slagh... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Weekendspecial nu vanaf €209 bij Slagharen!

  Geef nu vanaf slechts €209 uit aan Randy & Rosie Weekendspecial tijd... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Slagharen deal:: arrangementen nu vanaf €67.95!

  Reserveer nu vanaf slechts €67.95 arrangementen gedurende de Slagharen a... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Abonnementen nu vanaf €32.65 bij Slagharen!

  Geef nu vanaf slechts €32.65 aan abonnementen tijdens de Slagharen aanbi... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Nieuw in Slagharen: Black Hill Ranger Path!

  Ervaar de Black Hill Ranger Path, de nieuwste attractie van Slagharen! R... Meer informatie
  Pak deze korting

Over Slagharen

Met de Zoover kortingscodes voor attractiepark Slagharen boek je nu de allergoedkoopste tickets voor dit geweldige pretpark. Zelfs nu het niet langer ponykamp Slagharen heet kan je zeker nog genieten van een weekend vol Wild West avonturen! Ervaar een van de vele attracties of het spectaculaire Aqua Mexicana met wel 10 glijbanen. Geniet met het hele gezin van een van de Western shows in de theaters op het park. Het pretpark met als adres Zwarte Dijk 37 in Slagharen is een garantie op plezier voor jong en oud. De openingstijden van het park zijn van 10u00 tot 17u op weekdagen en van 10u tot 18u in het weekend..

Aanbiedingen op het hele assortiment

Op slagharen.com vind je ieder seizoen mooie acties, waarmee je kortingen kunt claimen op je toegangskaartjes, maar ook op volledige arrangementen. Zo profiteer je nu, wanneer je online boekt van het voordelige Wild West Break arrangement inclusief all inclusive ontbijtbuffet met Randy en Rosie! Met de kortingscodes van Zoover boek je nu de ideale vakantie voor het hele gezin gemakkelijk en voordelig op slagharen.com!

Slagharen korting met Black Friday

Wat ligt er in de VS? Het Wilde Westen van Slagharen. Wat is een traditie in de VS? Black Friday. Uiteraard is er dan ook Slagharen korting  en swingen de kortingscodes voor het pretpark zo de pan uit! Haal de beste aanbieding bij Zoover en boek je trip!

Na 1 bezoek nog niet genoeg van attractiepark Slagharen? Dat is volkomen normaal. Wellicht is het dan voordeliger voor je om een abonnement te kopen waardoor je individuele bezoekjes een pak minder zullen kosten! Daarnaast kan je ook ervoor kiezen om een ticket zonder vaste datum te kopen, indien het vastleggen van een datum niet altijd gemakkelijk blijkt te zijn. Een derde mogelijkheid is om een ticket enkel en alleen voor Aqua Mexicana, het waterpark bij Slagharen, te kopen. Kinderen onder 3 jaar kunnen overigens sowieso gratis heel Slagharen vakantiepark gratis binnen!