NS International aanbiedingen in november 2019

NS International acties

Bij NS denkt iedere Nederlander aan de vertrouwde geel-blauwe treinen, die dagelijks tienduizenden mensen van A naar B brengen. Met de diverse NS International aanbiedingen van ... [Meer informatie]


 • NS International tickets naar Antwerpen v.a. €20 via Omio

  Haal snel jouw NS International tickets van Amsterdam naar Antwerpen voo... Meer informatie
  Pak deze korting
 • NS International aanbieding: kinderen reizen nu gratis!

  Profiteer nu van de NS International kinderkorting in Nederland en neem ... Meer informatie
  Pak deze korting
 • black friday banner
 • NS International aanbiedingen: trein naar Londen €48 via Omio

  Boek nu NS International tickets van Amsterdam naar Londen v.a. €48 via ... Meer informatie
  Pak deze korting
 • NS Internaional aanbiedingen: trein naar Parijs v.a. €35 via Omio!

  Boek via Omio jouw NS International tickets van Amsterdam naar Parijs va... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Jongerenvoordeel nu bij NS International!

  Pak als jongere meteen jouw winst met de NS International jongerenvoorde... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Meld u vandaag aan voor de NS International nieuwsbrief!

  Blijf vanaf vandaag op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als e... Meer informatie
  Pak deze korting

Over NS International treinreizen

Met de overvolle Nederlandse snelwegen en de steeds langer wordende files, wordt het reizen met de trein steeds aantrekkelijker. NS Internationalzorgt sinds jaar en dag dat iedereen veilig op zijn of haar buitenlandse bestemming aankomt. Om ervoor te zorgen dat de trein niet alleen qua tijd, maar ook financieel een verschil maakt met de auto, maak je nu via Zoover gebruik van een van de vele NS International acties of aanbiedingen. Hiermee weet je zeker dat je nooit teveel betaalt en kun je gerust de auto thuislaten! Met een van de vele deur-tot-deur acties op de speciale pagina op NS.nl regel je bovendien direct online een taxi of huur je een fiets, waarmee jouw gehele trip compleet geregeld is!

Makkelijk NS International coupons vinden bij Zoover.nl

Goedkope en voordelige treinkaartjes koop je op NS.nl met gebruik van een van de vele NS International acties van Zoover. Ga jij lekker een avond op stap met vrienden in een andere stad of een dagje naar het museum met de trein, maar heb je voor het laatste stukje vanaf het station nog vervoer nodig? Geen probleem! De OV-fiets is de aller makkelijkste huurfiets die je op maar liefst 300 huurlocaties kunt gebruiken! Met de NS kortingscodes van Zoover profiteer je niet alleen van voordeel op je treinreis, maar ook op de OV-fiets, de NS zonetaxi en autohuur via GreenWheels!

De beste NS International acties van Zoover vind je op Black Friday

Heb jij je volgende uitje al gepland of wil je graag eens met de trein naar het buitenland, maar ben je bang dat dit te duur wordt? Kom op Black Friday langs bij Zoover en claim een van de fantastische NS International aanbiedingen en maak direct gebruik van de NS International kortingscodes op jouw volgende uitje, zodat je niet alleen gemakkelijk maar ook nog eens supervoordelig reist!

Nog meer reisgemak en NS International acties met Mijn NS

Met Mijn NS kun je supereenvoudig al je gegevens wijzigen, je reisgegevens en informatie bekijken of je NS-abonnement of OV kaart aanpassen. Wanneer je veel reist voor je werk en je al je trips moet declareren kun je je complete reishistorie bovendien overzichtelijk downloaden via mijn NS. Ook in het geval van vertraging, of het vergeten uit te checken op een van de stations kun je eenvoudig een claim doen via Mijn NS, waardoor je snel je geld terug kunt krijgen!