Actiecode Lotto  in december 2019

Lotto.nl actie

Lotto is een van de bekendste loterijen om aan mee toe doen in Nederland. Wie kent ze niet, de gele balletjes van Lotto? Waarmee je voor zeer lage prijzen fantastische prijzen ... [Meer informatie]


 • Ontvang nu cadeaukaart t.w.v. €10 van Lotto!

  Ontvang nu Wehkamp cadeaukaarten t.w.v. €10 gedurende de Lotto aanbiedin... Meer informatie
  Pak deze korting
  Deze week geüpdatet
 • Maak nu kans op €45.000

  Maak kans op €45.000 en ontvang 10 tot 50 gratis loten als je autmatisch... Meer informatie
  Pak deze korting
  Deze week geüpdatet
 • Lotto actie: 5 loten halen, 4 betalen!

  Haal nu 5 loten en betaal slechts 4 tijdens de Lotto aanbiedingen! Surf ... Meer informatie
  Pak deze korting
  Deze week geüpdatet
 • Win elke zaterdag minimaal €2.500.000 bij Lotto!

  U maakt elke zaterdag kans om €2.500.000 te winnen bij Lotto! Speel nu m... Meer informatie
  Pak deze korting
  Deze week geüpdatet
 • Uw Lotto-lidmaatschap nu op de website!

  Wil u blijven profiteren van de Lotto aanbiedingen en meer? Registreer u... Meer informatie
  Pak deze korting
  Deze week geüpdatet

Over Lotto

Met de kortingscodes van Zoover speel je zeer voordelig mee in een van de grootste loterijen van Nederland. Het is heel eenvoudig. Voor slechts 2 euro per lot kies je 6 getallen tussen de 1 en de 45. Vervolgens worden er elke zaterdag 6 winnende getallen getrokken plus een reservegetal. Wanneer je ze alle 6 goed hebt ben jij miljonair en win je 2.5 miljoen Euro! Bekijk nu snel de beste actiecodes om zo voordelig mee te doen aan de Lotto en speel al mee in de trekking van komende zaterdag! Misschien ben jij volgende week wel hartstikke rijk!

Voor de mooiste Lotto acties moet je bij Zoover zijn

Om jouw winstkansen zo groot mogelijk te maken en je uitgaven zo laag mogelijk te maken ben je bij Zoover aan het goede adres voor de allerbeste Lotto acties. Regelmatig vind je hier de mooiste actiecodes die jou enorm veel voordeel oplevert. Naast loten voor een gereduceerd tarief en andere mooie aanbiedingen vind je op de site van Lotto ook regelmatig fantastische specials, waarmee je zelfs gratis mee kunt doen aan één of meerdere Lotto trekkingen!

Speel goedkoop mee met de Lotto actiecodes op Black Friday

Tijdens de Black Friday sales vind je bij Zoover zoveel acties en voordeel dat het bijna te mooi is om waar te zijn. Zorg dat je de nieuwsbrief goed in de gaten houdt en alvast een account op de website van Lotto hebt aangemaakt, zodat je meteen kan profiteren van een van de mooie acties en actiecodes die Zoover tijdens de Black Friday sales aanbiedt voor Lotto!

De beste actiecodes en gratis loten claim je bij Lotto

Bij Zoover vind je altijd diverse mooie kortings- en actiecodes die zorgen dat je jouw loten nu nog goedkoper kunt kopen. Bij Lotto worden er daarnaast steeds vaker acties aangeboden, waarmee je jouw kansen nog meer vergroot, zo kun je bijvoorbeeld regelmatig aanbiedingen claimen waarbij je 5 betaalt en 6 keer meespeelt en dus met 1 lot gratis meedoet aan de Lotto! Naast de acties waarbij je gratis meespeelt, kun je bij Lotto ook meedoen met de Lotto XL-trekking. Hierbij koop je voor de helft van de prijs een extra lot en ding je op Zaterdag mee na de reguliere trekking voor prachtige prijzen tot wel 1 miljoen! Vergeet ook vooral niet de Lotto app te downloaden en check alle resultaten gemakkelijk en snel, wanneer en waar je ook bent!