Kortingscode HEMA Tickets in oktober 2019

HEMA Tickets voucher

Het warenhuis van de Hema is bij iedereen wel bekend. Maar wist je dat er ook Hema tickets bestaat waar je leuke aanbiedingen kunt krijgen? Bij deze zijtak van de Hema kun jij v... [Meer informatie]


  • Pak de HEMA Tickets aanbiedingen met €20 korting speciaal voor u!

    Dineer voor minder geld met de HEMA Tickets aanbiedingen! U heeft keuze ... Meer informatie
    Pak deze korting
  • Boek nu voor €195 bij HEMA Tickets een hotel!

    Voor €195 een hotelarrangement bij HEMA Tickets boeken tijdens de actiep... Meer informatie
    Pak deze korting

Tijdelijke aanbiedingen bij Hema Tickets

Wij raden jou met klem aan om tijdens de reguliere sales ook de website van Hema tickets goed in de gaten te houden. Het zou namelijk niet de eerste keer zijn, dat die toch al voordelige tickets nog eens extra in de aanbieding gaan. Verder zijn dagen als Valentijnsdag, Moederdag en de Feestdagen voor Hema tickets vaak een reden om extra uit te pakken met een relevante aanbieding. Zou jij het niet leuk vinden om je moeder eens te verassen met een leuk reisje? Dat verwacht ze vast niet! Ook tijdens speciale kortingsdagen die uit Amerika over zijn komen waaien, zoals Cyber Friday en Black Monday heeft Hema tickets vaak prettig extra voordeel, bijvoorbeeld in de vorm van een voucher . Hou dus ook rond die tijd de website in de gaten. Het is dus vooral een kwestie van het gebruik maken van de juiste zoekmachines, dan hoef je hier echt nooit de volle pond te betalen! Geniet van je betaalbare dagje uit of je stedentrip! Je houdt in ieder geval geld genoeg over om lekker te shoppen of om een drankje te nemen op het terras.

Doorlopende kortingsacties bij Hema Tickets

Allereerst adviseren wij je van harte om je aan te melden voor de nieuwsbrief van de Hema. Zo ben je automatisch op de hoogte van de nieuwste producten en de beste kortingen. Ook raden we je aan om zo snel mogelijk een Meer Hema klantenpas te verkrijgen. De Meer Hema klantenpas biedt diverse voordelen. Zo kun je met de pas punten sparen voor extra korting, die je zowel bij de gewone Hema als bij Hema tickets kunt verzilveren. Als je je aanmeldt krijg je automatisch 25 punten cadeau en 10% welkomstkorting, Dat is nog eens een leuke binnenkomer! Je ontvangt met de pas ook speciale aanbiedingen krijgen en een gratis tompoes op je verjaardag!

Wat heeft Hema Tickets in het assortiment?

Zoals al eerder vermeld heeft Hema tickets een ruim assortiment. Wij zullen voor jou hier een drietal categorieen belichten. Allereerst biedt Hema tickets vakanties aan. Zou kun je een leuke stedentrip boeken naar bijvoorbeeld Lissabon, Liverpool of Nice. Dat zijn niet de minste steden he? Verder kun je bij Hema tickets terecht voor een dagje uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Plopsa parken, de musical van Annie MG Schmidt of of Wildlands in Emmen? Tenslotte kun je via Hema Tickets regelmatig met voordeel naar leuke pretparken zoals bijvoorbeeld de Efteling of een van de vele dierentuinen in Nederland.