Kortingscode GWK Travelex

GWK Travelex kortingscode voor het wisselen van geld op Schiphol en op reis.

De introductie van de euro als gemeenschappelijke munt voor de landen van de Europese Unie heeft veel vereenvoudigd. Met onze GWK kortingscode kan je echter even gemakkelijk tra... [Meer informatie]


 • Tot €7,50 korting op vreemde valuta's!

  Doordat u geen provisie bij GWK Travelex betaalt, bespaart u tot €7,50 p... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Ontvang €5 korting op de aanschaf van een Cash Passport Prepaid MasterCard!

  Kies voor een Cash Passport Prepaid Mastercard van GWK Travelex, die vei... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Bestel nu Amerikaanse dollars zonder commissiekosten!

  Alleen bij GWK Travelex betaalt u geen commissiekosten op de Amerikaanse... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Britse pond nu zonder commissiekosten!

  Bij GWK Travelex betaalt u nu geen commissiekosten op Britse pond! Klik ... Meer informatie
  Pak deze korting
  Deze week geüpdatet
 • GWK Travelex deal: valuta voor slechts €4.95!

  Nu voor slechts €4.95 kunt u de Valuta Terugkoopgarantie aanschaffen bij... Meer informatie
  Pak deze korting
  Gisteren gecreëerd
 • Altijd met korting buitenlands geld bestellen bij GWK Travelex!

  Wanneer je bij GWK Travelex online buitenlands geld bestelt, profiteer j... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Valuta nu online te bestellen bij GWK Travelex!

  Bestel uw buitenlandse valuta online en profiteer van korting gedurende ... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Win nu minicruise naar Londen met GWK Travelex!

  Profiteer online van de beste GWK Travelex wisselkoers, 0% provisie en w... Meer informatie
  Pak deze korting
  Deze week geüpdatet
 • Exporteer nu auto's bij GWK Travelex!

  Exporteer nu voordelig auto's tijdens de GWK Travelex aanbiedingen! Ga m... Meer informatie
  Pak deze korting

Geld met de Kortingscode GWK aan de beste wisselkoers kopen

Maak gebruik van de GWK kortingscode om er optimaal van te profiteren wanneer de wisselkoersen goed staan om aan te kopen. De GWK Travelex kortingscode gebruiken is simpel. Je typt GWK of Travelex in het zoekvenster in en kiest je favoriete voucher. Door de codeknop te klikken, word je automatisch verder geleid naar de winkelpagina. Kopieer de code, en de rest is vanzelfsprekend. Eenmaal op de site van GWK Travelex is valuta online bestellen een eitje, evenals het opgeven waar je de cash wenst af te halen. Ze hebben meer dan 50 buitenlandse valuta in voorraad, gaande van Australische dollars tot Mongoolse tugriks, en van Noorse kronen tot Zuid-Afrikaanse rands. Bevind je je nabij één van hun vestigingen, bijvoorbeeld GWK Amsterdam, dan kan je de vreemde valuta daarnaartoe laten leveren. Langer dan een half uurtje duurt het niet, en je ontvangt de bestelling al. Handig toch! Eveneens praktisch is de terugkoopgarantie. Heb je na de thuiskomst van je reis nog geld over, zelfs muntstukken, dan kan je deze terug inwisselen voor euro's. Een beetje teveel meenemen op reis kan met GWK Travelex dus geen kwaad.

Met de Kortingscode van GWK kan je meer dan alleen geld aankopen

De prepaid MasterCard® is een ander krachtig product van GWK Travelex. Zet veilig een reisbudget op de kaart, en je kan ze bij miljoenen banken of automaten ter wereld gebruiken. Wil je een auto exporteren naar het buitenland? Dan kan GWK Travelex een partner worden van onschatbare waarde. Zij zorgen onder andere voor de uitvoerverklaring, de specifiek daartoe vereiste kentekenplaten, het VWE exportcertificaat, de groene kaart en de verklaring type goedkeuringsgegevens. Voor de rest dien je zelf te zorgen, maar je mag zelfs dan rekenen op hun uitgebreide ervaring. Nu we het over het onderwerp auto hebben... Dien je binnenkort naar Duitsland te reizen? Dan zorgt GWK ook voor een "Umweltsticker". Deze zelfklever is vergelijkbaar met onze eigen milieusticker. Bij de kantoren van GWK op Schiphol Airside, G-pier en F-pier kun je terecht voor de Duitse variant van onze milieusticker.

Toegang tot verdere producten met de Kortingscode van GWK

Bij GWK kan je nog genieten van enkele andere praktische voordelen. Daarbij zouden we bijna de de blog op hun website vergeten, en hun adviezen en tips per land. Goed voorbereid zijn als je op reis gaat, is voor sommige landen onontbeerlijk. In Nederland of België mag het al vanzelfsprekend zijn dat je in elke dorpskern een bankautomaat vindt, maar dat is niet overal even evident. Op andere locaties zal het betalen met elektronische middelen dan weer de voorkeur hebben. Bij GWK Travelex zorgen ze ervoor dat je weet waar je aan toe bent. Bedrijven en instellingen hebben nog steeds grote behoefte aan cash gelddiensten. GWK Travelex levert hen daartoe snelle, flexibele en betrouwbare services met meer dan 50 vestigingen, inclusief in de maritieme sector. Kortom, dankzij onze Travelex voucher heb je toegang tot heel wat meer dan gewoonweg maar korting. Doen dus!