KLM Werelddeal weken 2019

Scoor je KLM vliegtickets in september 2019

Vlieg de wereld rond tijdens de KLM Werelddeal Weken via Zoover

Misschien kom je net wel terug van je welverdiende vakantie en kun je niet wachten om de volgende reis alweer te boeken. Dit kan natuurlijk nu een stuk voordeliger tijdens de KM Werelddeal Weken. De Werelddeal Weken duren ongeveer 2 tot 3 weken en hier kun je vliegtickets met hoge kortingen boeken. Er zijn jaarlijks twee edities van de Werelddeal Weken, in januari en september. Tijdens deze Werelddeal Weken boek je KLM vliegtickets met gemiddeld 40% korting. Heb je altijd al eens naar Bali of Johannesburg willen vliegen, maar waren de tickets te duur? Neem dan eens een kijkje tijdens de Werelddeal Weken van de KLM en boek je tickets met hoge kortingen. Ontvlucht je buurvrouw, oom, werkgever, kinderen en iedereen die je stress bezorgt en ga er even tussenuit. 

Wat kun je verwachten tijdens de KLM Werelddeal Weken?

Tijdens de Werelddeal Weken boek je vliegtickets naar meer dan 100 bestemmingen met hoge kortingen. Bezoek het vrijheidsbeeld in New York, ga rondreizen in Bali, vlieg naar Johannesburg en ontdek het prachtige Afrika of ga naar Los Angeles en breng een bezoek aan Beverly Hills. Naast verre reizen worden vluchten binnen Europa ook scherp afgeprijs tijdens de KLM Werelddeal Weken. Je kunt dus ook kortere trips maken en geld besparen! Bedenk het en het kan allemaal tijdens de Werelddeal Weken van de KLM.

Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken?

Vanaf 29 augustus en daarna een groot deel van september kun je weer genieten van scherpe prijzen op vliegtickets naar meer dan 100 bestemmingen. Houd de pagina van Zoover en KLM dus goed in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerst op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en de actuele aanbiedingen over de KLM Werelddeal Weken 2019.

Wist je dat?

Wist je dat jij mee kunt helpen in het compenseren van de CO2-uitstoot? Elke euro die jij compenseert, wordt tijdens de KLM Werelddeal Weken door KLM verdubbeld. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een schonere lucht zonder dat het veel moet kosten. Wil je graag meer informatie ontvangen hierover? Meld je dan aan voor de KLM nieuwsbrief. Zo word je niet alleen als eerste op de hoogte gesteld over de Werelddeal Weken, maar krijg je ook meer informatie over CO2-uitstoot en andere actuele activiteiten van de KLM.