Kortingscode Blokker

Blokker korting in mei 2019

Bijna alle Nederlanders hebben weleens iets bij Blokker gekocht. Blokker is een zeer vertrouwde winkel voor al je huishoudartikelen, elektronica, tuinartikelen en tal van ande... [Meer informatie]


 • Fifty-fifte weken bij Blokker: nu 50% korting op heel veel aanbiedingen!

  Het zijn weer de Fifty-fifty weken bij Blokker! Dat betekent dat heel ve... Meer informatie
  Pak deze korting
  Deze week geüpdatet
 • Blokker aanbieding: tot 50% korting in de sale!

  Tijdens de Blokker sale krijgt u tot 50% korting op heel veel producten ... Meer informatie
  Pak deze korting
  Deze week geüpdatet
 • Tot 20% korting op tuinmeubelen bij blokker!

  Geniet nog even van de nazomer met de tuinmeubels van blokker! Nu tot 20... Meer informatie
  Pak deze korting
  Deze week geüpdatet
 • Koekenpannen bij Blokker nu voor €24.95!

  Koop nu voor slechts €24.95 Tefal koekenpannen gedurende de Blokker aanb... Meer informatie
  Pak deze korting
  Deze week geüpdatet
 • Koop nu tafelmessen bij Blokker voor €0.50!

  Haal nu vanaf slechts €0.50 tafelmessen gedurende de Blokkers aanbieding... Meer informatie
  Pak deze korting
 • Blokker aanbieding: Douwe Egberts spaarprogramma!

  Spaar waardepunten met Douwe Egberts bij Blokker en ontvang korting en l... Meer informatie
  Pak deze korting

Over Blokker

Op Blokker.nl vind je alles wat je in je huishouden nodig hebt. Diverse acties wisselen elkaar gedurende het hele jaar af, waarmee je profiteert van voordeel op de grote en kleine uitgaven. Blokker heeft honderden partners, waardoor je doormiddel van speciale Blokker kortingen en acties, kortingscodes kunt verzilveren die je een behoorlijke besparing kunnen opleveren. Wacht niet langer, ga nu naar Blokker.nl en kijk direct welke aanbiedingen voor jou van toepassing zijn!

De voordeligste Blokker kortingen vind je in de wekelijkse folder

Elke week brengt Blokker de welbekende folder uit met fantastische kortingen voor de week. Ook online is de folder beschikbaar op Blokker.nl en kun je je kortingscodes gebruiken voor nog lager geprijsde artikelen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe tuinstoelen, een nieuwe keukenmachine, of een nieuwe nachtlamp, je vindt het op Blokker.nl. Op Blokker.nl vind je altijd een indrukwekkend assortiment van diverse topmerken in huishoudelijke artikelen zoals; Tefal, Philips, Brabantia, Curver en nog vele andere. Ga nu naar Blokker.nl, klik in het menu op ‘folder’ en bekijk de meeste recente aanbiedingen en acties direct online.

Goedkoop winkelen op Blokker.nl met Black Friday kortingscodes

Blokker is één van de winkels die veel waarde hechten aan Black Friday en een ultieme kans biedt aan al haar klanten om optimaal voordeel te behalen. Op Blokker.nl vind je tijdens Black Friday tal van kortingscodes en speciale aanbiedingen en acties. De aanbiedingen van Blokker tijdens Black Friday zijn spectaculair! Zorg wel dat je er snel bij bent, want Black Friday bij Blokker is zeer populair en op=op.

Nog meer voordeel tijdens de verkoopacties en sale bij Blokker

Op Blokker.nl is er regelmatig sale. Bekijk nu de pagina met verkoopacties, waarop je regelmatig verschillende acties en kortingen vindt met extra voordeel op al je lievelingsproducten en uitjes voor het hele gezin. Je koop nu niet alleen huishoudartikelen, maar ook goedkope treinkaartjes en acties van de NS of speciale deals voor attractieparken en dierentuinen door het hele land. Ben je op vakantie geweest en wil je graag je herinneringen vastleggen in een mooi fotoboek of wil je graag een foto printen op een sleutelhanger, koffiekop of ander object? Ontdek nu de fotoservice van Blokker.nl en maak je eigen fotoboek nu nog voordeliger. Wacht niet langer en sla nu je slag op Blokker.nl!