9FenomenaalScore uit 23 reviews

• Totaal aantal kamers: 75

P.O Box 868 - Casuarina Road, 80200

Malindi Beach

9FenomenaalScore uit 24 reviews

Schittered resort op prachtige plek
Door dutchboy op 07-01-2015

Tijdens onze rondreis door Tanzania en Kenia hier een viertal nachten verbleven. Wat een schitterende plek! Heerlijk eten, goede service en ruime, schone kamers. Paradijs op aarde!

Een tegenvaller
Door kris op 14-12-2011

Verouderd hotel, maar dat heeft zijn charme. Het hoort een beetje bij het authentieke, het Afrikaanse. Maar de viesruikende overschilderde vlekken in de doucheruimte, konden ons veel minder bekoren. Het personeel was over het algemeen erg vriendelijk en behulpzaam. Vooral ook de jongens die de tuin onderhouden en het strand bedienen. Ook in het restaurant leek eerst alles prima. Tot dat er enkele kleine voorvallen waren die ons werkelijk benadeelden, en toen we ook nog werden aangesproken door het personeel voor geld, wat al erg genoeg op het strand was, en terwijl we hen toch steeds tipten, liep voor ons de emmer over. Het is een hotel met mogelijkheden. Eerst moeten enkele zaken gerenoveerd worden, dan zou de dagelijkse organisatie toch iets beter aangepakt moeten worden, en ten slotte misschien even het personeel onder de loep nemen. Toch van plan te gaan? Kijk uit voor een ober die je je laatste dag zijn rekeningnummer wilt geven, dit probeert hij bij de meeste gasten.

Prima hotel
Door Eric op 30-10-2011

Voor het eerst naar Malindi. 4x Eerder naar Diani Beach. All-inclusive hotel Malindi Beach is ons zeer prima bevalen. Het eten is fantastisch; goed, vers, afwisselend en keuze en dat voor een relatief klein hotel! Prima service, attent vrolijk personeel. 23 Kamers. Rustig hotel, redelijk zwembad mooie tuin met zitje bij appartement. Hotels liggen hier niet zo afgelegen als in Diani Beach. Alles dichtbij, zo in de stad. Echter voor duiken moet je naar Watamu. Je wordt opgehaald, klein half uur rijden.

Super gezellig en zeer goed hotel
Door elja75 op 22-09-2011

Dit hotel is super, kleinschalig maar hele vriendelijk personeel. Ze doen er alles aan om je het naar de zin te maken. Geen buffet, maar alles a la carte en dus altijd warm en vers. Excursies kan je veilig boeken bij William op het strand. Hij heeft een licentie. We hebben enorm genoten van ons verblijf.

Top hotel, kleinschalig en daardoor heerlijk
Door Kiek op 12-09-2011

Heerlijk hotel. Hier met partner in nov 2010 geweest en was een ontzettende aanrader. Hele schone kamers, ruim en sfeervol. Verwacht geen kolosaal Turkije-achtige all inclusive, maar stijlvol en relaxed. Leuke gasten en obers (enkeuken) verdienen goede fooi. Safari lekker op het strand boeken. Eindelijk een kleinschalige all inclusive zonder vreetschuur!!!! Zou het zo aanraden....zeker aan een stel wat een lekkere relaxte vakantie wil hebben. Als je iets te vieren hebt, maken ze er ook nog wat leuks voor je van.

Fantastich klein charme hotelletje !!
Door Linda Gevaerts op 16-04-2011

Klein hotelletje voor wie de rust opzoekt. Het is een oude arabische villa aan het strand met supervriendelijk personeel : robert, sammy, charles, samuel etc