7.8GoedScore uit 27 reviews

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Aan zee

7.8GoedScore uit 27 reviews

Gaan vast nog wel een keer!
Door Jeanet op 29-04-2019

Leuk hotel,gerund door locals,centraal gelegen,dichtbij het strand en centrum ,lieve hardwerkende mensen,de kamers zijn ruim en schoon,ook de bedden zijn goed! Koelkastje op de kamer en iedere dag schone handdoeken! Wij hadden halfboard geboekt,ontbijt is goed,verse broodjes beleg,fruit,en gebakken gekookt en roerei! Heerlijke koffie helaas geen verse jus maar niet overdadig maar goed ontbijt! Vraag me soms af of mensen die hier over klagen,thuis ook ontbijten met gebak en warme gerechten! Het avond eten is eenvoudig maar goed,word aan tafel geserveerd,we hebben eigenlijk alles gegeten aardappel gekookt,gebakken,friet , rijst,soep groenten,stoofvlees,kip en natuurlijk vis veel vis,maar was goed! In het hotel is verder s’avonds niets te beleven,maar je bent zo in het centrum,elke vrijdagavond word er een bbq georganiseerd,met live muziek! Zijn in december ook in dit hotel geweest,zegt dus genoeg,is ons prima bevallen.

Voor herhaling vatbaar
Door Ed en Carine op 19-03-2019

Heerlijk eiland heerlijk weer Fijne mensen

Geweldig
Door Klaas op 08-03-2019

Voor watersporters en strandliggers een uitstekend eiland.het weer was super de stranden waren gigantische het eten was heerlijk,maar voor de rest is er weinig te beleven.Als je de eilandtour neemt hebben in 6 uur het hele eiland ontdekt. De zoutmijn en het blauwe oog leuk om te zien .geen last gehad van opdringerige straatverkopers,maar het gezegde..kijken kijken en niet kopen.. is ook op dit eiland bekent.In Santa Maria zijn maar 2 winkelstraten met leuke boetiekjes en heerlijke restaurantjes.om je binnen te krijgen doen ze werkelijk alle moeite.zelfs na 4 dagen negeren komen ze nog achter je aan

Ouril Pontao - Adults only

Heerlijk en ontspannen vakantie gehad!
Door Lars Kluiwstra op 06-03-2019

Keurig hotel wat net buiten de drukte ligt. Je kunt hier lekker rustig aan het zwembad liggen en wat eten als je wilt. (de keuze is niet reuze) Je loopt vanaf hier zo naar het strand en de leuke eettentjes. Wij hebben heerlijk geslapen en de kamers werden elke dag keurig schoon gemaakt, met schone handdoeken. Het ontbijt is elke dag ruim, maar wel hetzelfde. Wij hebben hier een heerlijke week gehad!

Zeer matig
Door Gege op 01-03-2019

Vieze lucht, wc trekt bijna niet door, hard bed en 2 keer s nachts brandalarm. Ontbijt matig.

Weinig te beleven uitstekende stranden en eten
Door 50+ echtpaar op 27-02-2019

net terug van onze vakantie in Santa Maria (hotel Pantao) 18-2 / 26-2 Aller eerst ff klagen over alle mensen die klagen over het ontbijt tijdens hun vakantie..99% van de Nederlanders nuttigt zijn ontbijt ( broodje pindakaas of jam ) vanuit een broodtrommel of plastic zak in de bedrijfskantine Dus stop met klagen en neem het zoals het ter plekke geserveerd word

Het hotel ligt op loopafstand ( minder dan 5 min ) van de pier/strand/ winkels en restaurants (bestrating is niet overal gelijk en de stoepen zijn soms erg hoog).restaurant houders proberen je op alle mogelijke manieren ( soms hinderlijk en opdringerig ) te strikken om bij hun te komen eten. Het hotel is schoon en de kamers zijn netjes ,dagelijks nieuwe lakens , hotel heeft 3 etages maar beschikt niet over een lift. diner hebben we niet in het hotel gebruikt maar het ontbijt was goed. Ben je een watersport fanaat dan ben je hier zeker aan het goede adres. Cabo Verde..No Stress

Soort hotel
Adults only