8FantastischScore uit 15 reviews

• Sportfaciliteiten
  • Minder dan 1km van het strand
  • Minder dan 1km van het centrum

Omschrijving

Kleinschalig verblijven op het Kaapverdische eiland Sal? Dan zit je bij Hotel da Luz helemaal goed. Het hotel ligt in het plaatsje Santa Maria vlak aan het strand. Santa Maria kent een bruisend stadscentrum. Shop de leukste souvenirtjes of relax op een terrasje. Heb jij al zin in een vakantie naar K...

8FantastischScore uit 15 reviews

Prima uitvalsbasis
Door A op 27-08-2022

Schoon en net hotel in een woonwijk. Mooie kamers (wij hadden een appartement). Zeer vriendelijk personeel. Klein zwembad, maar prima om even te plonzen. Kleine supermarkt op de hoek. Ongeveer 5 minuutjes lopen naar het strand. Iets verder naar de pier waar de visvangst wordt binnen gehaald en naar het centrum. Veel leuke restaurantjes. Vergeet niet dat je niet in Europa zit.

Nooit meer. Ze liegen dat het barst
Door Marinka op 14-02-2019

De verschrikkingen werden bij thuiskomst alleen maar erger. Na op vakantie al iedere dag bij de receptie langs te zijn geweest met onze klacht bleek bij thuiskomst het hotel een totaal ander verhaal aan touroperator verteld te hebben. Zo zou ons een andere kamer aangeboden zijn wat nooit gebeurt is. Het hotel verteld alleen maar leugens. Onze vakantie verpest en een reisorganisatie die de leugens van het hotel geloofd. Ik ga er nooit meer heen

Heerlijke vakantie voor herhaling vatbaar.
Door Tonnie op 02-12-2018

Prima hotel, basic maar goed

Da Luz - Adults only

Heerlijk, je komt helemaal tot rust.
Door Els van den van den Bogaard op 22-11-2018

Heerlijk hotel gerund door locals. Zeer schoon en vriendelijk personeel. Vlak bij strand en centrum.

Best weekend
Door Cesar A op 09-10-2018

Hotel completely renovated and modern, rooms magnificent and everything accessible

Je krijgt waarvoor je betaald
Door R hak op 30-08-2013

Op het eerste oog dachten we: Hmm.. Niet zo luxe! Maar na even de kamer ingericht te hebben, wat rondkijken voelde we ons al snel thuis. Een lief hotel waar veel schoongemaakt wordt, waar je kan relaxen bij het zwembad na een dag op pad te zijn geweest, fris drankje bij de bar of een hapje eten. Binnen 5 minuten wandelen ben je in de hoofdstraat van santa Maria, veilig te wandelen en lekker airco wanneer je weer terugkeert savonds om te gaan slapen.... Mooi is ook lokale mensen runnen het hotel... Beleefde mensen, niet mega enthousiast, Maarkedal is ook een beetje Kaapverdiaan eigen... Kalm, vriendelijk... Maar daar blijft het vaak bij. We hebben genoten en we hadden een fijne tijd met war meer Nederlandse gasten van da luz. Dus twijfel niet, doe het en geniet vooral buiten het hotel... Evt andere eilandjes... Het is de moeite.

Soort hotel
Adults only