RIU Karamboa - Adults only
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Hotel is niet het allermodernste. Mooie ligging, erg vriendelijk personeel, goed afwisselend eten.
Het was een fantastisch hotel. Vriendelijke mensen, schoon, nette faciliteiten en uitgebreid buffet. Animatie voornamelijk Franstalig. Wij waren met volwassenen. Het hotel lijkt mij minder geschikt voor mensen met kleine kinderen. In de omgeving is weinig te beleven. Het was voor ons vooral een zonvakantie en daar is het absoluut geschikt voor.
Week all in, lekker helemaal niets doen, dan kan hier zeker. Als je rust wil en verder niets is dit prima plek.
Wij zochten zon, zee en rust, en kozen voor dit hotel na een goede appreciatie van vrienden, die er vorig jaar november verbleven. Mijn vrouw en ik lazen de vele reviews, over dit hotel en waren overtuigd dat dit een deugddoende vakantie zou worden van 11 dagen. Er waren enkele opmerkingen over losliggende tegels aan 't hoofdzwembad, naar schatting 25% van de tegels loslagen. De tegels zowel nat als droog vrij glad, onveilig voor jong en oud. Er werd amper aan gewerkt. Animatie was er!, ja zelfs drie teams, Inheems, Frans, en Italiaans, die via de geluidsinstallatie, om het hardst "lawaai" maakten; een marteling voor het oor, normale communicatie was niet mogelijk; ik vrees zelfs voor gehoorschade van de kleinste gasten. Eten was eentonig, wel smaakvol, maar altijd koud; ikzelf heb welgeteld twee hete frietjes gegeten op 11 d. geen enkel stuk vlees of vis was warm. Keiharde bedden waren een marteling voor onze ruggen. Twee sterren !
We hebben een heerlijke week gehad. Het personeel doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Het eten is in bufferverm en voor ieder wat wils. Een aanrader om naartoe te gaan. De accommodatie word goed onderhouden en schoongemaakt. Ga hier naartoe om te relaxen, buiten het resort is weinig te doen.
Totaal aantal kamers | 300 |
Visa | Beschikbaar |