8FantastischScore uit 91 reviews

Deze accommodatie heeft een score van 8

Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Royal Horizon Boa Vista

Ontdek de charme van Royal Horizon Boa Vista, direct aan het adembenemende Praia de Chaves strand. Dit hotel belooft een onvergetelijke vakantie met zijn schitterende zoutwaterzwembaden en het zonneterras. Perfect voor liefhebbers van zon, zee en ontspanning!

De Ligging

Royal Horizon Boa Vista ligt prachtig aan het strand van Praia de Chaves, waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor strandliefhebbers. Het centrum van Sal Rei, met zijn gezellige uitgaansgebieden, ligt op slechts 8 kilometer afstand, wat makkelijk te bereiken is voor wie de lokale cultuur wil opsnuiven of wil genieten van een avondje uit. Voor de avontuurlijke vakantiegangers liggen er diverse bezienswaardigheden in de omgeving die het verkennen waard zijn. Bovendien ligt de luchthaven op slechts 3 kilometer afstand, wat zorgt voor een snelle en eenvoudige transfer.

Royal Horizon Boa Vista verrast met een breed scala aan faciliteiten en diensten, ontworpen om elke vakantieganger een onvergetelijke ervaring te bieden. Het hotel pronkt met drie verwarmde buitenzwembaden, waaronder een speciaal zwemcomplex voor kinderen en een zoutwaterzwembad, omringd door een uitnodigend zonneterras met ligstoelen en parasols. Voor actieve vakantiegangers biedt het hotel een scala aan activiteiten zoals fietsen, tennis, beachvolleybal en een fitnessstudio. Wie op zoek is naar ontspanning kan terecht in de spa, sauna of bij de massagebehandelingen. Voor de kleintjes is er een miniclub en speeltuin, terwijl het hele gezin kan genieten van de avondshows en livemuziek.

In Royal Horizon Boa Vista wacht een culinaire reis. Het hotel heeft een restaurant, koffiehuis en bar waar vakantiegangers kunnen genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Met een all-inclusive optie worden vakantiegangers verwend met een uitgebreide keuze aan snacks, alcoholische en alcoholvrije dranken. Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in buffetvorm, inclusief afwisselende gerechten en kindermenu's voor de jongste vakantiegangers.

Royal Horizon Boa Vista is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, waardoor het een geschikte optie is voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel. Betalingen kunnen gemakkelijk worden gedaan met Visa. Voor avondmaaltijden in de restaurants kan een dresscode gelden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

Website

8FantastischScore uit 92 reviews

Erg prettig!
Door Rene Driessen op 13-12-2019

Hotel is niet het allermodernste. Mooie ligging, erg vriendelijk personeel, goed afwisselend eten.

Geweldig
Door Stefanie Cocx op 26-09-2019

Super gezellig, proper resort.. vriendelijk personeel

Hier gaan we zeker nog een keertje heen, heerlijk!
Door Annemarie op 12-04-2019

Het was een fantastisch hotel. Vriendelijke mensen, schoon, nette faciliteiten en uitgebreid buffet. Animatie voornamelijk Franstalig. Wij waren met volwassenen. Het hotel lijkt mij minder geschikt voor mensen met kleine kinderen. In de omgeving is weinig te beleven. Het was voor ons vooral een zonvakantie en daar is het absoluut geschikt voor.

Royal Horizon Boa Vista

Voldeed helemaal aan onze verwachting
Door Gerrit op 04-04-2019

Week all in, lekker helemaal niets doen, dan kan hier zeker. Als je rust wil en verder niets is dit prima plek.

Nooit meer !
Door Alfred op 25-03-2019

Wij zochten zon, zee en rust, en kozen voor dit hotel na een goede appreciatie van vrienden, die er vorig jaar november verbleven. Mijn vrouw en ik lazen de vele reviews, over dit hotel en waren overtuigd dat dit een deugddoende vakantie zou worden van 11 dagen. Er waren enkele opmerkingen over losliggende tegels aan 't hoofdzwembad, naar schatting 25% van de tegels loslagen. De tegels zowel nat als droog vrij glad, onveilig voor jong en oud. Er werd amper aan gewerkt. Animatie was er!, ja zelfs drie teams, Inheems, Frans, en Italiaans, die via de geluidsinstallatie, om het hardst "lawaai" maakten; een marteling voor het oor, normale communicatie was niet mogelijk; ik vrees zelfs voor gehoorschade van de kleinste gasten. Eten was eentonig, wel smaakvol, maar altijd koud; ikzelf heb welgeteld twee hete frietjes gegeten op 11 d. geen enkel stuk vlees of vis was warm. Keiharde bedden waren een marteling voor onze ruggen. Twee sterren !

Heerlijke relax week gehad.
Door Anita en LInda op 11-02-2019

We hebben een heerlijke week gehad. Het personeel doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Het eten is in bufferverm en voor ieder wat wils. Een aanrader om naartoe te gaan. De accommodatie word goed onderhouden en schoongemaakt. Ga hier naartoe om te relaxen, buiten het resort is weinig te doen.

• RIU Touareg

€ 814

RIU Touareg

7.8
    Kaapverdië (Cabo Verde)Boa VistaCurral Velho

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• RIU Karamboa

€ 1365

VOI Praia De Chaves Resort Boa Vista

7.7
    Kaapverdië (Cabo Verde)Boa VistaSal Rei

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.