RIU Karamboa - Adults only
Geniet van een welverdiende vakantie op het Kaapverdische eiland Boa Vista. Vanaf hotel Riu Palace Boavista loop je zo het strand van Praia de Salines op. Dit strand heeft hagelwit zand en turquoise water. Neem plaats onder een palmboom en relaxen maar. Liever bij het zwembad vertoeven? Geen problee...
Heerlijk hotel, vriendelijke mensen, direct aan het strand. Goed en veel keus aan het buffet meerdere malen per dag. Ideale vakantie om lekker uit te rusten, lezen, te wandelen en te genieten van het mooie weer.
Wat een een fantastisch hotel in een geweldig klimaat. We hadden een swimup room met zeezicht, en dat was geweldig. Ook omdat je op je eigen terras dan uit de wind kunt zitten/liggen. De kamer en badkamer waren perfect en het eten fantastisch. Als ik dan toch een pintje van kritiek dan was het dat de minibar maar eens in de twee dagen werd aangevuld. Omdat we dat Ook niet wisten belden we om de dag waar de cola zero bleef😜 Wij gaan volgend jaar terug en dat hebben we nog nooit eerder gedaan.
Rustig hotel, weinig te beleven. Mooi swim up kamer. Avonden geen bijzondere shows. Ook op de dag weinig te doen
Wij zijn er al 2x geweest in 2018 en 2019 en gaan zeker nog terug, tophotel en zeer vriendelijk personeel
Een geweldig hotel waar service zeer hoog in het vaandel staat. Mooie grote schone kamers met een geweldige regendouche. Mooie zwembaden direct aan het strand gelegen. Eten van hoog niveau. Hotel is niet geschikt voor kinderen. Tip voor hotel maak hier een 18+ hotel van.
Wij hebben een week hier doorgebracht in januari. Hotel is schitterend en schoon. Totaal niks op aan te merken. Vooral echt een toppunt: heel veel bedjes. Enige minpunt, het eten toen. Ontbijt en lunch altijd goed, alleen het diner was minder. Het diner bestaat vooral uit vis, daar moet je dus van houden. Het vlees was nogal: rauw, taai en smakeloos. Je proeft eigenlijk dat het eten maanden in de vrieskast heeft gezeten om op het eiland aan te komen. Er waren ook veel desserts, van alle verschillende soorten, maar met allemaal dezelfde smaak. Wij hebben maar 1 a la carte restaurant kunnen boeken. Dat was de Steak geworden. Vlees had hier dezelfde smaak als bij het buffet en was nogal smakeloos. In januari was het hotel vol, genoeg bedjes, alleen in de avond weinig tot geen plek om te zitten.
Workation | Beschikbaar |
Spahotel | Beschikbaar |