3,9 miljoen reviews
Tijdelijk geen boekingskosten
 • ANVR
 • Calamiteitenfonds
 • SGR
 • iDeal Logo
 • BanContact
 • Mastercard
 • Visa
7GoedScore uit 37 reviews
33

Beoordeling

7Goed

Score uit 37 reviews

 • 7
  Waardering
 • 7.2
  Ligging
 • 6.7
  Prijs/kwaliteit
 • 5.3
  Staat v/h sanitair

Camping info

Wat zeggen bezoekers over

Al Zawaideh Desert Camp

7GoedScore uit 39 reviews

We zijn benieuwd naar jouw ervaring!

39 reviews

1
zeer slecht
Door fleur op 06-11-2016
Gereisd met vrienden

geen woestijn ervaring zoals in de reisgids, het kamp is gelegen vlakbij een weg en een spoorlijn, nee nooit meer en het sanitair is smerig.

4
nooit meer
Door Gonnie op 11-10-2014
Gereisd met vrienden

Alle tenten zijn ingericht voor 2 personen. Er staan alleen 2 smalle bedden in, verder heb je niks. De bedden en kussens zijn niet comfortabel en de tent is niet schoon. De lunch en het dinder zijn goed. Het ontbijt bestaat alleen uit een pitabroodje met een gekookt ei. Het sanitair is vreselijk. De deuren van de toiletten en douches kunnen niet op slot. Het wc papier wordt niet bijgevuld; wanneer het op is, heb je pech. Douchen is niet aan te raden, want de douches waren niet schoongemaakt voor onze komst en zien er ranzig uit. Er is ook vrijwel geen licht in het sanitair gedeelte.

4
Nooit meer daar naar toe
Door Dorine op 28-10-2013
Gereisd met partner

Als je ín de woestijn wil slapen, wil je niet buiten de echte woestijn slapen met geluiden en licht van de omgeving met harde muziek tot 's avonds 23.00 uur. Hutspot hoef ik daar ook niet. Linnengoed gerafeld, sanitair met spiegels, waar de scherven uitsteken. Zeer toeristisch. Twee hele grote groepen.

4
Niet doen!
Door Mitwa op 02-05-2012
Gereisd met partner

De ligging van het kamp was echt teleurstellend. Als je denkt dat het kamp IN Wadi Rum ligt dan heb je het mis. Het kamp ligt namelijk vlakbij een dorp aan een doorgaande weg en spoorlijn. Bovendien is het kamp helemaal ommuurd en ligt het tegen een rotsblok aan. Je hebt hierdoor geen vrij uitzicht over de woestijn en niet het gevoel dat je midden in de woestijn bent. De tenten zijn ondergebracht onder enkele lange tenten; hierdoor krijg je het gevoel dat je in een vluchtelingenkamp bent. Waarschijnlijk waren wij al behoorlijk verwend doordat we enkele jaren geleden in een prachtig tentenkamp in Oman hebben overnacht... Het sanitair is belabberd, douche is een druppelende kraan. De gezamenlijke ruimte is wel mooi aangelegd, maar weegt niet op tegen mijn verhaal van hierboven, helaas. Advies: NIET doen, zoek een kamp dat IN Wadi Rum ligt (dus in het gedeelte waarvoor je entree moet betalen).

6
Nooit weer.
Door Anneke op 24-03-2012
Gereisd met partner

Er zijn meerdere tentenkampen. De onze was puur en simpel. Aaneengesloten bruine tenten. Buren naast je hoorde je praten en snurken. Van de vele tenten, waren er drie bezet. Jammer dat je dan in de de tenten naast elkaar wordt geplaatst. Het idee is leuk en je moet dit eens mee maken. Maar wij hebben in India en Kenia in de woestijn in een hut geslapen. Daarbij vergeleken was dit een enorme teleurstelling.

7
leuk om 'ns mee te maken
Door Rian op 15-08-2011
Gereisd met partner

Het is een camp met een aantal kameelharen tenten op een rij. Er staan heel eenvoudige bedden met 'apart' beddegoed; het leek schoon... Er hangt een lampje in de tent; deze wordt centraal aangedaan als het donker wordt en rond 23.00 weer uitgedaan. De centrale ruimte is prima, Het eten was netjes verzorgd en daarna was er een kampvuur en muziek. Het sanitair was schoon met WC, douche en wastafels, ook hier was s'nachts geen licht, wel dat van de maan... Het is leuk om 'ns mee te maken voor 1 nacht!

Info

Camping-informatie
Naturistencamping

Niet beschikbaar

Faciliteiten
Huisdieren

Niet beschikbaar

Wlan internet

Niet beschikbaar

Cafe

Niet beschikbaar

Bars

Niet beschikbaar

Restaurants

Niet beschikbaar

Winkels

Niet beschikbaar

Internet

Niet beschikbaar

Speelplaats

Niet beschikbaar

BBQ toegestaan

Niet beschikbaar

Wasserette

Niet beschikbaar

Parkeerplaats

Beschikbaar

Kamerfaciliteiten
Rolstoel toegang

Niet beschikbaar

TV

Niet beschikbaar

Wasmachine

Niet beschikbaar

Centrale verwarming

Niet beschikbaar

Kluis

Niet beschikbaar

Entertainment
Aantal zwembaden

Niet beschikbaar

Tennis

Niet beschikbaar

Sauna

Niet beschikbaar

Sportschool

Niet beschikbaar

Hygiëne
Prive sanitair mogelijk

Beschikbaar

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.